2.9.10

Συναντήσεις Παπανδρέου με στελέχη της Κυβέρνησης για τις Περιφερειακές εκλογές

Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι συναντήσεις που είχε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με βουλευτές και υπουργούς της κυβέρνησης, ώστε οι τελευταίοι να είναι επικεφαλής στα ψηφοδέλτια των Περιφερειακών εκλογών. Η είδηση κάνει των γύρω των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, αλλά επιβεβαιώθηκε και από εμάς, έπειτα από συνομιλία που είχαμε με στέλεχος της Ιπποκράτους!

Σήμερα, παράλληλα με την συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, τα γραφεία του κόμματος επισκέφθηκαν η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή, η οποία έρχεται πρώτη στα γκάλοπ για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο βουλευτής Καβάλας Μιχάλης Τιμοσίδης, ο οποίος θεωρείται ότι θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Απόστολος Κατσιφάρας, το όνομα του οποίου ακούγεται για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, ο οποίος θεωρείται πιθανός υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο βουλευτής Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος.
Όλοι τους είχαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον πρωθυπουργό έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα δεχτούν να υπηρετήσουν το κόμμα τους ως υποψήφιοι περιφερειάρχες. Να σημειωθεί πάντως ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή, δηλαδή την Κυριακή το πρωί, όλα είναι ανοικτά για το ποιοι θα κατέβουν υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.