1.9.10

Απάντηση Κυριάκου Μπαμπασίδη στην Piazza…

Με αφορμή δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο blog μας, ότι ενώ είναι φαβορί για τη θέση δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης με το αιτιολογικό ότι είναι μια χαμένη υπόθεση για την παράταξή της ΝΔ, ο Κυριάκος Μπαμπασίδης μέλος της Επιστημονικής και Πολιτικής Επιτροπής της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος, μας απέστειλε την παρακάτω δήλωση, την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια.
«Ουδέποτε αρνήθηκα ή αποδέχθηκα πρόταση για να είμαι υποψήφιος αντιπερειφερειάρχης Ροδόπης με περιφερειάρχη τον κ. Παυλίδη Γιώργο και ως εκ τούτου δεν ισχύει η πληροφορία που αναδημοσιεύσατε. Πολύ περισσότερο με το αιτιολογικό ότι η μάχη είναι χαμένη για τον κ. Παυλίδη και για την παράταξη της ΝΔ. Αντίθετα πιστεύω ότι η υποψηφιότητα του κ. Παυλίδη Γιώργου ως περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης είναι υποψηφιότητα νίκης που καλύπτει στο απόλυτο βαθμό και το αυτοδιοικητικό και το πολιτικό κριτήριο αλλά και την αποτελεσματικότητα που ως Νομάρχης μέχρι τώρα έχει επιδείξει.
Επιπλέον σε ότι με αφορά προσωπικά μέχρι σήμερα η πορεία μου είναι αδιάψευστη μαρτυρία ότι ακόμη και σε πολύ δύσκολες πολιτικές μάχες ήμουν και θα είμαι παρόν διότι ήμουν και παραμένω μαχητής και στρατιώτης της παράταξης και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.
Με τιμή
Κυριάκος Μπαμπασίδης»

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/9/10 17:09

    ΠΙΑΤΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ?Ή ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ?ΕΣΕΙΣ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/9/10 21:38

    πιανει ο πατερας τον Τοτο στην αποθηκη να τραβαει μαλακια.
    Του χωνει μια σφαλιαρα,χαμπαρι ο Τοτος συνεχιζει αταραχος.
    Του χωνει δευτερη σφαλιαρα τιποτε.
    Του χωνει τριτη τιποτε.
    Τελειωνει ο Τοτος κοιταει προς τα πανω.
    Α εσυ εισαι μπαμπα.
    Γιατι ποιος νομιζες οτι ηταν.
    Νομισα οτι με βαρεσε η μαλακια στο κεφαλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/9/10 23:56

    Kyriakos kollhtos toy VAVA!Eprepe mazi na kanoyn syndyasmo.Apotyxhmenoi k oi dyo.ante geiaaaaa.ton tzemhl giati ton kaite tzampa?den sas ftanoyn tosoi alloi?alla exoyme k ton mertogloy allo kollhto.Vre oyst.oyst.oso gia ta sxolia gia ton Damiano k ton Petridh as mh milas PIAZZA giati dhmosia protash prwtos ekane oTasos.alla oloys toys kaite.alla eytyxws kahkate k SEIS.DEN SAS XREIAZETE KANENAS AXARISTOI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/9/10 00:08

    η κομοτηνη και η ροδοπη χρειαζονται πετριδη μανανα δαμιανο και σια!λιγη τσιπα ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.