1.9.10

Οι εργαζόμενοι της ΕΝΚΛΩ και πάλι στους δρόμους! Στο 30% η ανεργία στη Ροδόπη

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των εργαζομένων στην Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία, καθώς οι διακηρύξεις περί επαναλειτουργίας των εργοστασίων, δεν φαίνονται να υλοποιούνται! Την προηγούμενη εβδομάδα εκπρόσωποι των σωματείων είχαν συνεχείς συναντήσεις στην Αθήνα με αρμοδίους και σύμφωνα με πληροφορίες διαφαίνεται ναι μεν μια προσπάθεια για επίλυση του θέματος ουσιαστικά όμως τα βήματα που έχουν γίνει είναι ελάχιστα για την επαναλειτουργία της.

Οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν χθες και συνάντηση με τον υπουργό παρά τω Πρωθυπουργό Χάρη Παμπούκη, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, πήραν την διαβεβαίωση ότι το θέμα θα λήξει πριν την έλευση του πρωθυπουργού στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι αν δεν πάρουν τα χρήματα, σημειωτέον έχουν να πάρουν χρήματα από τον Φεβρουάριο του 2009, είναι αποφασισμένοι να κατεβούν στην Έκθεση και να διαμαρτυρηθούν.
Να σημειωθεί ότι το ποσοστό ανεργίας στη Ροδόπη έχει φτάσει το 30%, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κομοτηνής Παντελή Μαγαλιό, ο οποίος κάνει λόγο για κατάρρευση της βιομηχανικής περιοχής, επισημαίνοντας μάλιστα πως η ανεργία στην περιοχή είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση γειτονικούς νομούς.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/9/10 17:08

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ,ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΝΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ?ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ?ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ.ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.