18.9.10

Πρώτη Κυριακή η Κρήτη και η Ανατολική Μακεδονία – Θράκη στις πρώτες μετρήσεις της Ιπποκράτους!!!

Το ΠΑΣΟΚ πάει για μεγάλη νίκη στις Περιφερειακές Εκλογές! Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε η Piazza, οι πρώτες μετρήσεις έφτασαν στην Ιπποκράτους και δείχνουν νίκη στην συντριπτική πλειοψηφία των 13 Περιφερειών, ενώ στον πρώτο γύρο των εκλογών κρίνεται η μάχη στην Κρήτη με τον Σταύρο Αρναουτάκη και στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη με τον Άρη Γιαννακίδη!!!
Σε ότι αφορά τις υποψηφιότητες των Αντιπεριφερειαρχών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, οι 5 αντιπεριφερειάρχες έχουν «κλειδώσει»!!! Χθες, βράδυ Παρασκευής, λύθηκαν και τα τελευταία εμπόδια που υπήρχαν με τις υποψηφιότητες στον Έβρο και τη Δράμα. Σήμερα το πρωί, το επιτελείο του Άρη Γιαννακίδη, βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλη Καρχιμάκη, για το πότε θα γίνουν ανακοινώσεις! Υπάρχει περίπτωση και μέσα στο σαββατοκύριακο…

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/9/10 11:53

    Ti apeginan ta gklou gklou tou Arh re karagkiozhdes ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/9/10 20:17

    Κλειστε αντιπεριφερειαρχες πρωτα, βρειτε μετα και συμβουλους, και βλεπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/9/10 16:31

    Όνειδος, για την Αν. Μακ. και Θράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/9/10 17:31

    Έκοψαν την αποθεωτική υποδοχή Καραμανλή στο Βελλίδειο τα φασιστοειδή της ΕΡΤ

    Με φασιστικό τρόπο η ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΕΡΤ και τα επί πληρωμή δημοσιογραφικά όργανα του συστήματος
    Απίστευτο και όμως αληθινό η "κρατική" τηλεόραση για άγνωστο λόγο δεν μετέδωσε την αποθεωτική υποδοχή του Κ.Καραμανλή στο Βελλίδειο αλλά έδειξε μπάρες αποφεύγοντας να δώσει την εικόνα στα υπόλοιπα κανάλια!!!!!

    Αυτή η φασιστική ενέργεια της ΕΡΤ δημιουργεί πολλά ερωτηματικά σε μια εποχή που επικρατεί η παραπληροφόρηση η δημαγωγία και το ψέμα.

    Όλοι γνωρίζουμε ότι τα ΜΜΕ είναι όργανα και υπηρετούν επί πληρωμή το σύστημα και τα αφεντικά του.
    Αυτά που δεν είδατε στην τηλεόραση...
    Δείτε στα Video που ακολουθούν την ιδιαίτερα θερμή και ενθουσιώδη υποδοχή του τέως Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή.

    Δείτε τις επευφημίες του κόσμου τόσο έξω όσο και κατά την είσοδο του στο Βελλίδειο. Δείτε αυτά που δεν μετέδωσε η ΝΕΤ και δεν έδειξε κανένα κανάλι...

    Τυχαίο δεν νομίζω ;;;

    exomatiakaivlepo
    ONLINE-PRESS
    naxosfan.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/9/10 17:34

    η κρητη με τα λεφτα μου τα δανεικα της δεκαετιας τσοβολα δωστα ολα ακομα δινει νικες στο καθεστως πασοκ. τυχαια δημοκρατια εχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/9/10 17:51

    Εμείς τον Οκτώβριο θα παίρναμε μέτρα και δεν θα αντιμετωπίζαμε πρόβλημα δανεισμού. Τα είχαμε συμφωνήσει με την Κομισιόν και τον Αλμούνια", λέει σήμερα σε συνομιλητές του ο Καραμανλής και προσθέτει:
    "Αυτοί όμως, αντί να πάρουν μέτρα, πήγαν μετά τις εκλογές στις Βρυξέλλες και πουλούσαν τσαμπουκά! Ψήφισαν μέχρι και παροχές. Παρά ταύτα, οι αγορές τούς έδιναν δανεικά στις αρχές του 2010 αλλά εκείνοι δεν τα πήραν".

    "Πρόκειται για ερασιτεχνισμό, για κακή εκτίμηση της κατάστασης; Το έκαναν επίτηδες; Τους το υπέδειξαν κάποιοι άλλοι;"
    Οι Financial Times που χαρακτήριζαν τον πρωθυπουργό, λόγω της τόλμης του να προχωρήσει σε γενναίες μεταρρυθμίσεις, ως "τον άνθρωπό μας". Τυχαιο;.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
    "Με φαντάζεστε εμένα με τρόικες πάνω από το κεφάλι;".

    Όχι, δεν φανταζόμαστε εσένα Κωστάκη. Φανταζόμαστε τους εγκάθετους και κατευθυνόμενους "εργατοπατέρες" - "συνδικαλιστές" του κώλου να είναι πιασμένοι χέρι χέρι με τον αμερικάνο mr. Papandreou και τα ΜΜΕ και να έχουν ξεσηκώσει τα γιουσουφάκια τους εναντίον της κυβέρνησής σου, αλλά και κατά του Ελληνικού λαού κατ' επέκτασιν. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Θα γυρνούσαμε - για άλλη μια φορά - στην εποχή των ...Σταμουλοκολλάδων τομπρηδων κουτσογιωργαιων λαλιωτηδων και πρασινοφρουρων και στα δημόσια ξεβρακώματα των Ελλήνων πολιτών - εργαζομένων . Οι εφηβοι-νεοι 20-30 σημερα ας αναζητησουν στο ιντερνετ εικονες δημοκρατιας καθεστωτος πασοκ.ονοματα υπαρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/9/10 19:50

    Etoima einai re gklou gklou.. To kalo pragma argei na anakoinw8ei gklou gklou.. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.