18.9.10

Υπερδιπλάσιο κόστος για την μεταφορά των μαθητών της Ξάνθης στα σχολεία, αλλά αυτοί πάνε με ωτοστόπ και ημιφορτηγά!!!

Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί στην Ξάνθη; Τι είναι αυτά που αποκάλυψε η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Δώρα Κόκλα; Υπερδιπλάσιο κόστος μεταφοράς ανά μαθητή σε σχέση με τους υπόλοιπους νομούς; Την ώρα μάλιστα που σε ορισμένους νομούς υπάρχει ακόμη και ΜΕΙΩΣΗ; Και μετά απορείτε που τα παιδιά σας πηγαίνουν με ωτοστόπ στο σχολείο; Πως να μην είναι μειον το ταμείο της Νομαρχίας Ξάνθης όταν τον προηγούμενο χρόνο πλήρωσε τα διπλάσια λεφτά από ότι άλλοι νομοί; Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε!

Ελπίζουμε να μην τολμήσει ο Νομάρχης να επικαλεστεί τον ορεινό όγκο της Ξάνθης, γιατί τον ίδιο έχει και η Ροδόπη και η Δράμα. Άραγε, ποια δικαιολογία θα βρει; Έχουμε μια σχετική αγωνία!!! Επίσης, μας πιάνει και ένα ρίγος σκεπτόμενοι πως, σε περίπτωση που εκλεγεί Περιφερειάρχης, θα κληθεί να διαχειριστεί με την ίδια επιτυχία και τα προγράμματα των υπόλοιπων νομών...

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/9/10 20:47

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ ΜΑΔΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 81 ΤΟΥ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΗΤΗ ΔΕΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΟΣΕ ΚΑΙ ΚΗΦΗΝΑΡΙΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.

    80 ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΕ Η ΝΔ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ 60 ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.Ο ΓΑΠ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΑΜΑ ΑΜΕΡΙΚΑ. ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/9/10 21:38

    Δεν εχετε τι αλλο να πειτε για τον Παυλίδη και λέτε για τα σχολεία?

    Ενα πράγμα ξέρω γω... μόλις περάσεις το σύνορο των νομών Ροδοπης και Ξάνθης μπορείς άμεσα να αντιπαραβάλεις την αεργία με το έργο...τριτοκοσμικοί δρόμοι στη Ροδόπη, λαϊκισμός και άγιος ο Θεός... έργο και ανάπτυξη στην Ξάνθη... Ποια λεωφορεία τότε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/9/10 22:07

    ΠΟΤΕ η χώρα υπερχρεώθηκε;

    Η Ελλάδα υπερχρεώθηκε τη δεκαετία του 1980, επί ΠΑΣΟΚ, όταν το χρέος εκτινάχθηκε από 32% σε 110% του ΑΕΠ και το 1999- 2004 με Ολυμπιακους.

    Από το 1989 όλες οι διαδοχικές κυβερνήσεις προσπάθησαν, αλλά καμία δεν κατάφερε να ελέγξει το χρέος. Διότι το χρέος τροφοδοτεί νέα ελλείμματα τα επόμενα χρόνια.»

    Το ΠΑΣΟΚ ισχυριζεται ότι ήταν η προηγούμενη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που δημιούργησε το σημερινό πρόβλημα υπερχρέωσης.

    Ο κ. Σαμαράς έδειξε σημερα στη ΔΕΘ αναλυτικά ότι από τα 80 δισ. ευρώ νέου χρέους κατά την πενταετία 2004-2009, τα 70 δισ. ευρώ πήγαν για υποχρεώσεις που είχαν αναλάβει προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. ΝΑ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΡΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/9/10 20:25

    Φανερή η αμηχανία των Μνημονιολατρώνκαι ΜΜΕΠΑΣΟΚΩΝ μετά τη χθεσινή ομιλία Σαμαρά

    Στη χθεσινή του ομιλία ο Πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς πέτυχε τρία πράγματα:

    αποδόμησε την κυβερνητική πολιτική,

    ξεκαθάρισε την ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας,

    έδειξε το δρόμο της ελπίδας!

    Η αμηχανία αυτών που σήμερα κρίνουν την ομιλία του αποσπασματικά είναι εμφανής.

    Τα επικοινωνιακά ψέματα του ΠΑΣΟΚ απογυμνώθηκαν.Τα ψεύτικα διλήμματα που έθεσαν στον ελληνικό λαό όπως το Μνημόνιο ή πτώχευση συνετρίβησαν.Οι διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ αποκαλύφθηκαν.

    Η Νέα Δημοκρατία πλέον έχει ξεκάθαρη ιδεολογία κοινωνικού φιλελευθερισμού με ξεκάθαρη πατριωτική ιδεολογία.

    Η ελπίδα είναι μία για αυτή τη χώρα: Ο απεγκλωβισμός από την κρίση που μας έβαλαν μετατρέποντας την κρίση ελλείμματος σε κρίση δανεισμού.Η πίστη ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη μια μεγάλη Ανατροπή που θα απελευθερώσει το δυναμισμό, τη δημιουργικότητα και το δαιμόνιο του Έλληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/9/10 20:49

    ΠΡΟΣ 21 38
    Εχεις δίκιο.Πολύ έργο.όλα τα εργοστάσια της Ξάνθης έκλεισαν με την ΣΕΚΑΠ να παίρνει σειρα.Τίποτα δεν έμεινε.Οι Ξανθιώτες κατά χιλιάδες έρχονται μέχρι και για μπάνιο στο Φανάρι.η τύχη της Ξάνθης ήταν η κληρονομιά του Μπαλτατζή και του Αμοιρίδη αλλά δεν φτάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/9/10 15:38

    Οι Δήμοι με την Νομαρχία πολλές φορές δεν συνεργάζοταν και το ξέρετε.. Ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει τόσα στην Ξάνθη, όπως ο Παυλίδης, μπορεί με τη νεα δομή των ΟΤΑ (περιφέρειες) να προσφέρει πολλά και σε όλη την ΑΜ-Θ.. Δεν ψηφοθυρίζω γιατί δεν έχω και κανένα συμφέρον, απλά ως δημότης Κομοτηνής, εύχομαι να είχα και εδώ ένα ανάλογο Νομάρχη..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.