2.9.10

Η αυτοδιοίκηση στην Κομοτηνή χάνει ένα «εργαλείο» της

Το είχαμε γράψει πριν 7 μήνες (δες εδώ) και δικαιωνόμαστε! Ο Δημήτρης Ερελιάδης δεν θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, κάτι που έρχεται να το επιβεβαιώσει σήμερα και η εφημερίδα «ο Χρόνος». Μάλιστα το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι του έγινε πρόταση από τον Γιώργο Παυλίδη, να κατεβεί ως αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, την οποία όμως δεν αποδέχθηκε!

Ο Δημήτρης Ερελιάδης διετέλεσε το 2007 και 2008 πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και κατά γενική ομολογία ήταν ο καλύτερος που πέρασε ποτέ από τον Δήμο Κομοτηνής! Αν και σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους με τον Δημήτρη, το παραδεχόμαστε. Αυτό που κατάφερνε πάντα, ήταν να τυγχάνει της αποδοχής όλων των δημοτικών συμβούλων, κρατώντας ισορροπίες και παράγοντας πραγματικά πολιτική, την ώρα που πολλοί συνάδελφοι του απ’ όλες τις παρατάξεις δεν ήξεραν τι τους γίνεται. Η αποπομπή του από το αξίωμα του Προέδρου χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο, ήταν κάτι που τον πείραξε και απ’ ότι φαίνεται δεν το συγχώρησε στον δήμαρχο Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.