2.9.10

Κρόκος, Αθανασιάδης, Μπαμπασίδης! Ένας από τους τρεις θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης

Χαμός έγινε προχθές στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης, όταν και ο πρόεδρος της Κώστας Ναλμπάντης πρότεινε εμμέσως (χωρίς να ονομάσει) τον πρώην αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ Κυριάκο Κρόκο, για την θέση του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ροδόπης Μιχάλης Αθανασιάδης εξέφρασε την απογοήτευση για τα λεγόμενα του προέδρου, ενώ αυτοπροτάθηκε και ο ίδιος για την θέση. Κάτι πολύ φυσιολογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Μιχάλης Αθανασιάδης έχει τραβήξει το κουπί της αντιπολίτευσης για 8 χρόνια, δίνοντας μάχες την ώρα που άλλοι ομοϊδεάτες του κρυβόταν.

Όμως η μεγάλη αντίδραση ήρθε από πρώην αγροτοσυνδικαλιστές της ΝΔ, οι οποίοι εξαπέλυσαν μύδρους και κατηγορίες εναντίον του πρώην προέδρου του ΕΛΓΑ, του οποίου η θητεία στην ΕΑΣ Ροδόπης γι’ αυτούς είναι κόκκινο πανί! Απείλησαν μάλιστα ότι θα δώσουν στοιχεία στις εφημερίδες και στο κόμμα για τις σκιές που υπάρχουν στο παρελθόν του με την επισιτιστική βοήθεια που δόθηκε από την ΕΑΣ Ροδόπης προς την ΜΚΟ «Αλληλεγγύη» το 2007. Μετά απ’ αυτά τα γεγονότα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης, θα έχει την Δευτέρα καινούργιο ραντεβού μαζί τους, με σκοπό να κατευνάσει τα πνεύματα!!!
Πάντως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που υπάρχουν τρία είναι τα ονόματα που υπάρχουν στη Ρηγίλλης και έχει ενημερωθεί γι’ αυτά και ο Γιώργος Παυλίδης. Των προαναφερόμενων και του Κυριάκου Μπαμπασίδη, του οποίου η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο κερδίζει πόντους από την στιγμή που ο Βαγγέλης Μεϊμεράκης τοποθετήθηκε στο Ινστιτούτο «Καραμανλής» και ανέλαβε πάλι δράση!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος3/9/10 23:19

    Άν κατέβει ο Αθανασιάδης συμφέρει σε πολλούς πασόκους, διότι αυτομάτως καθίσταται πολύ εύκολο το παιχνίδι για αυτούς. Γνωρίζουν ότι ο Αθανασιάδης δεν τραβάει.Έχει δοκιμαστεί κι έχει αποτύχει παταγωδώς.Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τόσο στενόμυαλοι αυτοί στη Ρηγίλλης.Έστω και την τελευταία στιγμή ελπίζω να κάνουν τη σωστή επιλογή ανάμεσα σε Κρόκο και Μπαμπασίδη.Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.