5.2.10

Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Δημήτρης Ερελιάδης

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής, ο Δημήτρης Ερελιάδης δεν θα είναι ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης το Νοέμβριο του 2010. Επίσημη δικαιολογία είναι ότι πρέπει να αφιερωθεί στην εργασία του, καθώς είναι ένας πετυχημένος δικηγόρος.
Σύμφωνα όμως με τις ίδιες πηγές ο Δημήτρης Ερελιάδης είναι ακόμα ενοχλημένος, από την «αποπομπή» του από το αξίωμα του Προέδρου, χωρίς ουσιαστικά κάποιον ιδιαίτερο λόγο. Να θυμίσουμε ότι η απόφαση του δημάρχου Δημήτρη Κοτσάκη και του επικοινωνιολόγου του Άγγελου Λάσκαρη, είχαν σκορπίσει στην κοινωνία της Κομοτηνής και στον τοπικό τύπο πολλά ερωτηματικά!
Αξίζει πάντως να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα, για να δούμε και τις αντιδράσεις ακόμα δύο δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης στο Δήμο Κομοτηνής…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5/2/10 11:48

    Βλέπετε το δένδρο και δεν βλέπετε το δάσος των χαμένων 1785 θέσεων εργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.