10.9.10

Έχει έτοιμες τις απαντήσεις

Ο χώρος του αθλητισμού αισθάνεται πολύ καλύτερα, ύστερα από τον πρόσφατο κυβερνητικό ανασχηματισμό. Με το δίκιο του! Η επιλογή του γυμναστή και βουλευτή Δράμας, Χρήστου Αηδόνη για τη θέση του υφυπουργού, χαιρετίστηκε από τον χώρο ως ιδιαίτερα εύστοχη. Διότι είναι άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τον χώρο. Γνωρίζει πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, αφού τα τελευταία χρόνια είναι ενεργό στέλεχος στον τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ. Έχει έτοιμες απαντήσεις στα χέρια του για τα θέματα που θα περιμένουν πάνω στο Γραφείο του, διότι έχει βαθιά γνώση του αντικειμένου.

Δεν θα αρχίσει να «ψάχνεται» και να αναζητεί λύσεις, αφού καθίσει πρώτα στην καρέκλα του. Τώρα δημιουργείται ακόμα πιο αισιόδοξη προοπτική. Ο χαμηλών τόνων Χρήστος Αηδόνης δεν θα παίζει την «τυφλόμυγα» μέσα στα προβλήματα. Παράλληλα, είναι πολύ προχωρημένη η επιλογή να συνδυαστεί η άθληση με την υγεία και τη διατροφή. Ένας «ψαγμένος» συμβολισμός, που ανταποκρίνεται στον ρόλο των σπορ στη σύγχρονη κοινωνία. Κάτι που ισχύει χρόνια στα προηγμένα κράτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.