9.9.10

Εκλογές χωρίς Μπουμπούκο γίνονται; Δεν γίνονται!...

Από σήμερα θα έχουμε μπουμπούκο υποψήφιο, καθώς την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη για την περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/9/10 17:06

    Εκλογές χωρίς λαμόγια γίνονται; δεν γίνονται! Και σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υπάρχουν μπόλικοι από αυτούς! Καλύτερα μπουμπούκος και καθαρός, παρά λαμόγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/9/10 17:08

    Εκλογές χωρίς λαμόγιά γίνονται; δεν γίνονται! Και μέσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ μπορούμε να βρούμε όσα θέλουμε! Καλύτερα μπουμπούκος και καθαρός, παρά λαμόγιο και βρώμικος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/9/10 22:35

    ΛΕΓΟΝΤΑΣ Ο ΓΑΠ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΑΜΙΜΗΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΕ.ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΕΜΕΙΝΑΝ.

    ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΖΕΦΡΕΥ ΝΑ ΠΕΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... ΑΚΟΜΑ. ΦΙΒΓΑΤΙΙ ΧΟΥΡΙΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.