8.9.10

Σήριαλ «ΝΔ Ξάνθης» - Νο 2010: «Κατεστημένο, απόστημα και υπεύθυνος για τον κλείσιμο των συνεταιριστικών o Κοντός»!

Πλήρης δικαίωση του blog μας για όσα γράψαμε χθες (δες εδώ) αλλά και τις προηγούμενες ημέρες. Η σκληρή επιστολή του Δημήτρη Γαλανόπουλου, που απευθύνεται και στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά:
«Σήμερα, αναγκασμένος από τις εξελίξεις να πω τα πράγματα με το όνομά τους για να γνωρίζουν οι πάντες, αλλά κυρίως οι Δημότες του νεοσύστατου Δήμου Αβδήρων, θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώρα όλους όσους πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν σε αυτήν την έστω μικρή αλλά καθαρή και τίμια, διαδρομή μου στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε.
Ξεκίνησα, θεωρώντας πως μπορώ να προσφέρω από την θέση του Δημάρχου Αβδήρων, εφόσον το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν νικηφόρο για εμένα και τους συνεργάτες μου θέτοντας εαυτόν στην διάθεση της παράταξής μας, αλλά κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και προϋποθέσεις, όπως αυτές της σύμπνοιας, αλληλεγγύης και κυρίως ενότητας, μια ήπια και ξεκάθαρη πορεία.
Επιδίωξα πρώτα να βρεθώ και να κουβεντιάσω με τους νυν αυτοδιοικητικούς παράγοντες σε Βιστωνίδα και Άβδηρα, αφού πρώτα είχε προηγηθεί η δημόσια τοποθέτηση- δήλωση της Δημάρχου Αβδήρων Εύας Τσακίρη, που έκανε λόγο για την συστράτευση των νυν Δημοτικών Αρχών Αβδήρων, Βιστωνίδας, σε ένα νέο άφθαρτο πρόσωπο, με στόχο να καταλήξουμε στην μετέπειτα συντονισμένη και από κοινού εκλογική διεκδίκηση του νεοσύστατου Δήμου Αβδήρων.
Έθεσα ως προτεραιότητα, την αναπτυξιακή πορεία και την απαρίθμηση των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής και η ανταπόκριση του συνόλου των συμβούλων σε Άβδηρα και Βιστωνίδα, ήταν κάτι περισσότερο από θετική αφού όσοι είχαν αποφασίσει να συνεχίσουν την αυτοδιοικητική τους πορεία, τόνιζαν ότι θα βρεθούν στο πλευρό μου.
Τα όσα εξελίχθηκαν το τελευταίο διάστημα, αποτέλεσαν το κερασάκι στην τούρτα, που με ανάγκασε να αποφασίσω την μη κάθοδό μου στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, όχι γιατί δεν κατάφερα, όπως συγκεκριμένοι κύκλοι τοπικών ΜΜΕ αναφέρουν, να καταρτίσω ψηφοδέλτιο, αλλά γιατί δεν ανέχομαι άλλο τις εναντίον μου συντεχνιακές συμπεριφορές των νυν Δημάρχων της περιοχής, οι οποίοι άλλα έλεγαν και άλλα έπρατταν, με στόχο να με πλήξουν. (Τρανταχτό παράδειγμα, η επιλεκτική άγνοια για την έγγραφη στήριξη που μου παρείχε το κόμμα).
Δυστυχώς για ακόμα μια φορά και καθώς συνέχιζα την μικρή σε διάρκεια, όπως φάνηκε, προεκλογική πορεία, διαπίστωσα το μένος του Βουλευτή της ΝΔ Αλέξανδρου Κοντού, πράγμα το οποίο ακόμα και σήμερα επιβεβαιώθηκε μέσα από τα γραφόμενα στον φίλα προσκείμενο στον ίδιο τοπικό τύπο. Σας αναφέρω επιγραμματικά, πως άνθρωποι οι οποίοι συζήτησαν μαζί του την κάθοδό μου με το ψηφοδέλτιο που είχε ως επικεφαλή εμένα, ζητώντας του στήριξη, έλαβαν αρνητική απάντηση χειρίστου είδους.
Αυτά τα στοιχεία και το βρώμικο παρασκήνιο το οποίο γνώριζαν και οι νυν Δημοτικοί Σύμβουλοι των δύο Δήμων, ήταν αρκετά για να ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής μου και με οδήγησαν στο ξέσπασμα καταγγελιών κατά την συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ξάνθης την περασμένη Πέμπτη. Τα όσα ειπώθηκαν από μένα μέσα στην συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, έθεσαν προ των ευθυνών τους τόσο τους δύο Δημάρχους που προανέφερα, όσο και τον Βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος ενοχλημένος από τα όσα του μετέφεραν, με απείλησε τηλεφωνικά την Κυριακή το πρωί βρίζοντάς με σκαιότατα. Ας είμαι το τελευταίο θύμα αυτού του κατεστημένου, το οποίο ευθύνεται για την κατάντια της Ν.Δ. στον Νομό μας και για το ποσοστό του 26%, όπως επίσης για το κλείσιμο των συνεταιριστικών εργοστασίων που είχε ως αποτέλεσμα την αλματώδη αύξηση της ανεργίας στον Νομό.
Κλείνοντας, καλώ όλους τους Υγιείς Νεοδημοκράτες καθώς και τον Πρόεδρο της παράταξης Αντώνη Σαμαρά, να δώσουμε την μάχη για να σπάσει επιτέλους αυτό το απόστημα στον Νομό Ξάνθης, ζητώντας την άμεση διαγραφή του Βουλευτή Αλέξανδρου Κοντού από το κόμμα.
Τέλος, θέλω για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους όσους με στήριξαν σε αυτήν μου την προσπάθεια, όπως και τα τοπικά ΜΜΕ που στάθηκαν με αντικειμενικότητα στην υπόθεση αυτή, χωρίς να εξυπηρετούν τα προσωπικά συμφέροντα των κατά καιρούς κολλητών τους.
Ιδιαίτερα όμως, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, τον Γραμματέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Βασίλη Μιχαλολιάκο, την Πρόεδρο και τα Μέλη της ΝΟΔΕ Ξάνθης για τη στήριξη που παρείχαν στο πρόσωπό μου.
Με εκτίμηση,
Δημήτρης Γαλανόπουλος»

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/9/10 16:34

    Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ και λοιπών… πατριωτικών δυνάμεων του μνημονίου (ΛΑΟΣ, Ντόρα, Κουβέλης), η οποία προέκυψε μέσα στη μαύρη νύχτα. Τι άλλαξε; Τίποτα απολύτως! Απλώς, η «νέα» κυβέρνηση είναι… ενισχυμένη με 11 επιπλέον πρόσωπα, κυρίως του «παλαιού» ΠΑΣΟΚ (Σκανδαλίδης, Χυτήρης, Παπουτσής κ.α.), ενώ έγινε… ανακύκλωση των ίδιων και των ίδιων που συμμετείχαν στην πρώτη κυβέρνηση, αλλά τώρα πήγαν σε διαφορετικά υπουργεία-υφυπουργεία, για να τα… μαστορέψουν. Α, έφυγε και κάποια Μπατζελή, η μόνη τελικά που πλήρωσε την άρνησή της να κατέβει υποψήφια για… μικρή πρωθυπουργίνα Στερεάς Ελλάδος.

    Τι θα μπορούσε ν’ αλλάξει; Απολύτως τίποτα! Η διακυβέρνηση της χώρας έχει εκχωρηθεί στην τρόϊκα του ΔΝΤ και σε άλλες τοκογλυφικές δυνάμεις και οι «πρωθυπουργός»-«υπουργοί»-«υφυπουργοί» και λοιποί συγγενείς παίζουν διακοσμητικό ρόλο. Πάντως, είναι εξόχως συμβολικόν το γεγονός ότι η ψευδο-κυβέρνηση αυτού του ψευδο-κράτους σχηματίστηκε μέσα στη νύχτα. Γιατί και νύχτα θα φύγει (και μάλιστα χωρίς ελικόπτερο από την ταράτσα της πρεσβείας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/9/10 16:46

    Τι ξεφτίλα είναι αυτή;τι οχετος.που παει ο Παυλιδης στην περιφέρεια μου λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/9/10 22:47

    http://www.kongregate.com/games/JohnWeeks/shoet-jeffry?sfa=permalink

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/9/10 22:53

    Ο Παυλίδης, έχει πάρει το χρίσμα απο τον Σαμαρά, αλλά δεν ήταν απλά προσωπική επιλογή του Προέδρου της ΝΔ.. Να μην ξεχνάμε πως οι Κώστας Ευμοιρίδης και Θόδωρος Καλλιοντζής, νομάρχες Δράμας και Καβάλας αντίστοιχα, υποστίριξαν με ανοιχτή επιστολή τους προς τον Πρόεδρο, τον κ. Παυλίδη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης! Η δημοκρατία και η ελευθερία γνώμης και λόγου δίνουν το δικαίωμα στον καθένα να αποφαίνεται και να πιστεύει κατά βούληση.. Καλό θα ήταν όμως το "Piazza del Popolo" να σταματήσει να είναι "Piazza Del Pasokolo" και εμπρηστικά σχόλια κατά ευυπόληπτων δημοσίων προσώπων, πραγματικά να σταματήσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/9/10 10:46

    Το σχόλιο "Τι ξεφτίλα είναι αυτή;τι οχετος.που παει ο Παυλιδης στην περιφέρεια μου λέτε;" έχει αναρτηθεί στο συγκεκριμένο site κι άλλες φορές...προφανώς και δεν είναι τυχαίο αυτό... το "piazza del pasokolo" καλύτερα να κοιτάξει τέτοιου είδους σχόλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.