7.9.10

Γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο... Σαμαράς!

Οργισμένος ο Σαμαράς με την στάση Κοντού - Παυλίδη!

Το σήριαλ που λέγεται «ΝΔ στην Ξάνθη» σε λίγο θα ξεπεράσει και τα 1.000 επεισόδια του Φώσκολου! Άλλοι λένε ότι ο Δημήτρης Γαλανόπουλος, υποψήφιος με τη ΝΔ στο Δήμο Αβδήρων παραιτήθηκε, προφορικά όμως, καταγγέλλοντας Παυλίδη, Κοντό, Τσακίρη, Ζλάτκο (που όλως τυχαίως διατηρούν καλές σχέσεις με την Ντόρα) και άλλοι πως ακόμη δεν είπε την τελευταία του λέξη. Και όλοι μαζί πλέον είναι με τα βαρβιτουρικά ανά χείρας περιμένοντας τις ανακοινώσεις του.
Η κατάσταση είναι τόσο δραματική που αναγκάστηκε να επέμβει πυροσβεστικά ο Μιχαλολιάκος τηλεφωνώντας στον Δημήτρη Γαλανόπουλο, ο οποίος οργισμένος, για ακόμη μια φορά, τους έδωσε όλους στεγνά για τον πόλεμο που δέχεται! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει όλο αυτό το σήριαλ και στον Σαμαρά, που με την σειρά του έστειλε τα μηνύματά του σε Κοντό - Παυλίδη.
Ο Κοντός κάνοντας το λάθος να τηλεφωνήσει στον Γαλανόπουλο, για να του ζητήσει άκουσε άκουσε και αυτός τα σκολιανά του! Δεν είναι, όλοι μαζί, μια ωραία ατμόσφαιρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.