24.8.10

Πλήρης δικαίωση! Ο Γιώργος Παυλίδης κατεβαίνει με την στήριξη της Μπακογιάννη!

Δεν στέγνωσε καλά - καλά το «ηλεκτρονικό μελάνι» από αυτά που γράφαμε χθες (εδώ) για την «ανεξάρτητη» υποψηφιότητα Παυλίδη και ήρθε η δικαίωση σήμερα από την ίδια την Ντόρα! Ο Νομάρχης Γιώργος Παυλίδης κατεβαίνει με την στήριξη της Ντόρας Μπακογιάννη πρωτίστως και σε δεύτερη φάση με την στήριξη της Ν.Ν.Δ. του Σαμαρά! Με άλλα λόγια: «Δεν μου δίνεται το χρίσμα; Θα κατέβω με την στήριξη της Μπακογιάννη και αν θέλετε ακολουθείτε». Αυτή είναι η ουσία της κίνησης Παυλίδη! Ρόμπα και πάλι ο Αντώνης από την κίνηση - ματ της Ντόρας και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος31/8/10 02:11

    Τρια πουλακια καθονταν και πλεκανε κοτσιδια... Καλα IQ ραδικιου εχετε? Piazza den pasokolo δεν ειστε... Η νοημοσυνη σας είναι τόση όση να πιστευετε οτι τα λογικα αλματα αποτελούν σοβαρα συμπερασματα? Σοβαρευτειτε βρε παιδι μου... δεν μιλατε σε νηπια... σε νοημονες ανθρωπους απευθυνεστε...Ντροπη...τσκ τσκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.