27.8.10

Ο υπουργός … σάλταρε!

Τι είναι αυτό που είπε ο Παπακωνσταντίνου κόντρα σε όλη τη φιλοσοφία και όλες τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης, ΠΡΟ και ΚΑΤΟΠΙΝ εκλογών ΚΑΙ μνημονίου; Ότι θα… καταργήσει τις κλαδικές συμβάσεις των Τραπεζών. Αν δεν είχε βγάλει εξαγγελία περί τούτου η ΟΤΟΕ, κανένας ποτέ δεν θα με έπειθε ότι ο Υπουργός μπορεί να είναι τόσο… ανόητος! Θα έλεγα ότι ήταν απλώς φήμες και φούμαρα.
Αλλά… δεν μπορεί η ΟΤΟΕ να φωνάζει «λύκος» αν δεν έχει δει λύκο. Η ΟΤΟΕ δεν είναι τσοπάνηδες. Δυστυχώς… κάποιοι άλλοι είναι!
Ειλικρινά ΔΕΝ μπορώ να πιστέψω ότι ειπώθηκε ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ από τον Υπουργό. Ίσως κάτι να παρανόησε η ΟΤΟΕ. Αν πάλι ο Υπουργός ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ να… ΒΛΑΚΙΣΕΙ σε τέτοιο… βεληνεκές, πρέπει να αναλογιστεί ότι όλοι οι τραπεζοϋπάλληλοι στην Ελλάδα θα διαλέξουν κάτι ΑΛΛΟ να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές. Κι είναι και… περισσότεροι απ’ τους δημοσίους υπαλλήλους οι άτιμοι! Κοίτα να δεις…

Uli Chris

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/8/10 21:29

    Αγαπητό Piazza όλοι εσείς που ασχολείστε με την πολιτική, θα πρέπει κάποια στιγμή να δείτε τα προβλήματα των πολιτών. Για να κατεβείτε στις εκλογές, να θέσετε κάποιες προυποθέσεις.
    Δεν θα πρέπει σε καιρούς κρίσης να μειωθούν τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΚ;
    Δεν θα πρέπει να εφαρμοσθεί η εγκύκλιος 16 του Υπουργείο Εσωτερικών (16898/19-8-10) που ορίζει ακριβώς "Η επιβολή παγίου τέλους κατανάλωσης ύδατος, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις καθορίζεται ως “τέλος ελάχιστης κατανάλωσης’’ δεν βρίσκει έρεισμα στις σχετικές, περί ύδρευσης, διατάξεις και στην αρχή της ανταποδοτικότητας, καθότι οι δημότες υποχρεούνται να καταβάλλουν ένα συγκεκριμένο ποσό ανεξάρτητα από την ποσότητα νερού που καταναλώθηκε από αυτούς" και να καταργηθεί το πάγιο τέλος ύδρευσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/8/10 23:59

    Ανώνυμε 27/10 21:29 ο κ. Μανανάς ως ανώτερος υπάλληλος της ΔΕΥΑΚ μόνο μπορεί να απαντήσει και να δώσει τις λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/8/10 12:35

    Λεφτά για τους Έλληνες ασφαλώς και δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχουν και παραυπάρχουν για την… υποδοχή των λαθρομεταναστών! Των λαθρομεταστών που πλέον ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ, μετά από… εμπνευσμένη απόφαση του υπουργού Προστασίας (του λαθρομετανάστη) Πολίτη κι έτσι η πατρίδα μας (;) μετατρέπεται σε παράδεισο των κάθε λογής τριτοκοσμικών. 73 εκατ ευρω. ελληνα ξυπνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/8/10 13:20

    Εξηνταένα χρόνια αμετανόητης μπολσεβίκικης προπαγάνδας, στην μοναδική περίπτωση που η ιστορία γράφεται (και παραχαράσσεται) από τους ηττημένους. Εξηνταένα χρόνια προδοσίας των πεσόντων Ελλήνων στρατιωτών από την δεξιά παράταξη, που ξεπούλησε τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, για το άλλο «όνειρο», το καπιταλιστικό.

    Όσα χρόνια κι αν περάσουν, αυτό το πρωινό της τελευταίας Κυριακής του Αυγούστου θα παραμένει ξεχωριστό. Ξεχωριστό για όλους αυτούς που κρατούν ψηλά τα λάβαρα της Φυλής και του Έθνους και ταυτίζονται με τους Έλληνες στρατιώτες που έδωσαν την ζωή τους στα πεδία της Τιμής και του Αγώνα ενάντια στα ξενοκίνητα κοκκινα φασιστικα ρομποτ δούλων των σοβιετικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/8/10 13:22

    Γαμήλιο δώρο στους Γλύξμπουργκ...απο τον Γερουλάνο!
    Άλλωστε γιαυτό έκαναν τον γάμο ατραξιόν ...να κονομίσουν! (Γνωστοί γυρολόγοι των βασιλικών τους περγαμηνών) Τηλεοπτικά δικαιώματα δεν βρήκαν να πουλήσουν ...παρά τους κομπάρσους αστυνομικούς που τους παραχώρησε το ελληνικό κράτος!
    Αλλά και ΤΟ δωράκι τους από τον κολλητό του Γιώργου και υπουργό Πολιτισμού με τις "πριγκιπικές" περγαμηνές το πήραν!
    (Αυτό τουλάχιστον γράφει στο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/8/10 20:45

    Ο βουλευτής Σερρών του ΛΑ.Ο.Σ. Ηλίας Πολατίδης απέστειλε προς το Δ.Σ. της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης την παρακάτω επιστολή:

    "Σας γνωστοποιώ ότι δεν πρόκειται να ανταποκριθώ στην πρόσκλησή σας για παρουσία μου στην ομιλία του κ. πρωθυπουργού στην 75η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εις ένδειξιν διαμαρτυρίας για την συνεχιζόμενη προεδρία της ΔΕΘ ΑΕ από τον κ. Ιωάννη Κωνσταντίνου* ο οποίος κατά το παρελθόν εξέφρασε προκλητικότατες ανθελληνικές, μειοδοτικές και φιλοσκοπιανές απόψεις και τις οποίες αρνείται να αναιρέσει. Ένας καταξιωμένος οικονομικός και κοινωνικός θεσμός όπως αυτός της ΔΕΘ, για τον οποίον υπερηφανεύεται η Μακεδονία, αλλά και όλη η Ελλάδα, δεν μπορεί να διοικείται από κάποιον πού στηρίζει τις εις βάρος της Πατρίδας μας και της εθνικής ευαισθησίας του λαού μας σκοπιανές επεκτατικές βλέψεις και να δηλώνει ότι είναι ένας ελληνόφων Ευρωπαίος και όχι Έλληνας!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.