27.8.10

Αστείο

Είναι ιδιαίτερα αστείο το γεγονός ότι μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τους σερβίρουν κι όχι τα μάτια τους! ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!! Και μάλιστα, αν αναλογιστείς καλά-καλά, τρομακτικό! Δεν εξηγείται αλλιώς πως όλοι βγήκαν να... γιορτάσουν την πανσέληνο στις 25 το βράδυ κι όχι στις 26, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ!
Θες γιατί τα ημερολόγιο την έγραφαν στις 25... Θες γιατί τα ραδιόφωνα την διαφήμιζαν σύμφωνα με... τα ημερολόγια... Θες γιατί η τηλεόραση δεν ήθελε να την βάλει στη... μέρα της, για να μην έρθει... δεύτερη και καταϊδρωμένη... Όλοι γιόρτασαν την πανσέληνο στις 25 με... πετσοκομένο φεγγάρι και κανείς στις 26 με το ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΟ!!!
Από αύριο θα ισχυρίζομαι ότι είμαι νέγρος. Θα βάψω μάλιστα... το πουλί μου μαύρο και θα αναρτήσω φωτογραφία. Μετά από αυτό, ακόμη κι αν με βλέπετε στο δρόμο λευκό, ακόμη θα πιστεύετε ότι είμαι νέγρος!!! Κοίτα να δεις...

Uli Chris

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/8/10 11:32

    Παιδάκι μου απο σεληνιασμό πάσχεις;
    Τέτοια μανία με το φεγγάρι ο φεγγαροχτυπημένος Uli.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έγινα λύκος στις 26. Άρα ΔΕΝ μπορεί η πανσέληνος να ήταν στις 25!!!

    Ιδού.

    Απλά, η εκκλησία ήθελε να με... μπερδέψει. Να δεις που τώρα θα με... αφορίσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.