28.8.10

Ντόρα: Δεν θα σε στηρίξω αν κατέβεις με το χρίσμα της ΝΔ!

Όλο το παρασκήνιο της
«ανεξάρτητης» υποψηφιότητας Παυλίδη!

Από τις 16 Ιουλίου είχε διαρρεύσει ότι πήρε το... «Μπλε Φως» από την Ρηγίλλης ο Νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης. Κάτι που του κόστισε έναν από τους σημαντικότερους συνεργάτες του. Έλα όμως που η διαρροή αυτή τον «έκαψε» από το ζέσταμα... με αποτέλεσμα: α) να δυσανασχετήσει με όσα έγιναν ο Σαμαράς β) Να εκνευριστεί η Ντόρα Μπακογιάννη, που τον θεωρούσε δικό της άνθρωπο (Όλοι στην Ξάνθη ξέρουν πολύ καλά πως ο Παυλίδης είναι «κολλητός» με την Ντόρα).
Όμως, η Ρηγίλλης δεν είχε άλλη επιλογή. Κανείς άλλος δεν ήθελε να πιει το πικρό ποτήρι της ήττας. Και ο μόνος που πήρε κάποιες... «διαβεβαιώσεις», ήταν ο Παυλίδης. Τελικά, βρέθηκε η «χρυσή» λύση. Να κατέβει ως... «ανεξάρτητος» υποψήφιος για να σταματήσουν οι αντιδράσεις από την Ντόρα.
Δυστυχώς όμως, ακόμη και αυτή η λύση αποδείχθηκε μέγα στραπάτσο μετά από την πανέξυπνη δήλωση της Μπακογιάννη στο MEGA και τις αντιδράσεις που υπήρξαν στην Ξάνθη, από πολίτες και στελέχη της ΝΔ, που θεώρησαν εμπαιγμό της νοημοσύνης τους την δήθεν «ανεξάρτητη» υποψηφιότητα. Έτσι, μετά από λίγες ημέρες ήρθε και η... «πρόταση» από την Ρηγίλλης. Όχι «χρίσμα», όχι «υποστήριξη». Απλά ΠΡΟΤΑΣΗ. Μπάχαλο. Αυτή η ανακοίνωση-κοροϊδία της ΝΔ εξαγρίωσε ακόμη περισσότερο τους Ξανθιώτες. Η επικοινωνιακή τακτική που επέλεξε ο Νομάρχης Ξάνθης, του γύρισε δύο φορές μπούμερανγκ.
Για αυτό το λόγο, ο Άκης Γεροντόπουλος (υπεύθυνος ΜΜΕ της ΝΔ για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ), αναγκάστηκε άρον-άρον να βγει στα ΜΜΕ της Ξάνθης, μπας και καταφέρει να σώσει κάπως την κατάσταση. Πάντως, δεν ακούστηκε όσο πιστικός θα ήθελε. Από την μια «θα τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις», από την άλλη «είναι ανεξάρτητος»... και το καλυτερότερο; Είπε πως «η Επιτροπή Αξιολόγησης της Ν.Δ. είδε πως έχουν τα πράγματα και τελικά κατέληξε στον Γιώργο Παυλίδη»!!! Γιατί, είχατε κανέναν άλλο υποψήφιο; Κατέθεσε κάποιος άλλος υποψηφιότητα για περιφερειάρχης στη ΝΔ και δεν το ξέραμε; Είναι κοινό μυστικό ότι η Περιφέρεια ΑΜ-Θ είναι χαμένη για την ΝΔ. Με αυτά τα τερτίπια νομίζετε πως θα σωθεί η παρτίδα; Γελοίες καταστάσεις.

O γραφών μπορεί να ανήκει στην μεγάλη παράταξη της ΝΔ, αλλά δεν μπορεί να «καταπιεί» αυτά που γίνονται.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/8/10 00:44

    Na balete kai kamia apo tis adiablhtes pshfofories pou bazete kata kairous sto blog sas PASOKakia kai tsirakia tou katesthmenou, oxi mono videakia apo to Kanali 6....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/8/10 08:55

    Διάφοροι «ἀριστεροί», καί μάλιστα πρώην κομμουνιστές ἤ φιλοκομμουνιστές, ἐπιστρατεύουν σήμερα ποικίλες ἐκλογικευτικές ἀκροβασίες προκειμένου νά προσαρμόσουν τήν «προοδευτική» τους συνείδηση στήν πραγματικότητα ὅπως αὐτή διαμορφώθηκε μετά τήν ἀμερικανική νίκη στόν Ψυχρό Πόλεμο. Ἡ παθιασμένη ὁμολογία πίστεως στά «ἀνθρώπινα δικαιώματα» τούς προσφέρει τή δυνατότητα νά στήσουν γέφυρες συμβιβασμοῦ ἀνάμεσα στό παρελθόν καί στό παρόν χωρίς νά ἐξευτελισθοῦν φανερά, γιατί αὐτήν τήν ὁμολογία πίστεως στήν ἰδεολογία τοῦ πρώην ἐχθροῦ τήν καλύπτουν πίσω ἀπό τήν δῆθεν ἐμμονή στό ἀρχικό «ἀνθρωπιστικό ἰδεῶδες» της «δυτικῆς Ἀριστερᾶς». Ἔτσι, ἡ ἴδια ἐκείνη «Ἀριστερά», ἡ ὁποία χθές ἀκόμη ἔπαιζε τόν ρόλο τοῦ «χρήσιμου ἠλίθιου» (Λένιν) στίς διάφορες ἐκστρατεῖες εἰρήνης τοῦ Κρεμλίνου καί δέν ὑπέφερε τήν ἔκφραση «ἀνθρώπινα δικαιώματα», ὅταν αὐτή ἔβγαινε ἀπό τά χείλη τοῦ Ρίγκαν καί τῆς Θάτσερ ἡ ἴδια ἐκείνη «Ἀριστερά» ἀποτελεῖ σήμερα τόν «χρήσιμο ἠλίθιο» τῶν πολυεθνικῶν ἑταιρειῶν καί τοῦ οἰκουμενιστικοῦ ἀμερικανισμοῦ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/8/10 09:09

    Όποιο παπαγαλάκι της κρατικοδίαιτης άρχουσας τάξης και αν ακούσεις στα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ και όποιο άρθρο και αν διαβάσεις στα φιλοκυβερνητικά έντυπα, που κάνουν διατεταγμένες αναλύσεις υπέρ των κατοχικών δυνάμεων, στο τέλος καταλήγουν στην ίδια δήθεν βαθυστόχαστη διαπίστωση:
    Κανείς από τους άλλους, τους διαφωνούντες, δεν έχει σοβαρή εναλλακτική πρόταση.

    Τι εννοούν όμως με αυτή την δήθεν βαθυστόχαστη διαπίστωση;
    Εννοούν απλά ότι....
    κανείς άλλος, πλην της κατοχικής κυβέρνησης, δεν φέρνει πρόταση για έτοιμα και ζεστά 110 δις ευρώ. Ούτε η Νέα Δημοκρατία, ούτε το ΚΚΕ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε κανείς άλλος. Επομένως, ουσιαστικά συστήνουν: Τα κεφάλια μέσα και «σκασμός».

    Αποκρύπτουν βέβαια το σκοπό για τον οποίο προορίζονται αυτά τα 110 δις ευρώ. Ψελλίζουν κάτι για δημόσια Υγεία, για σχολεία, για ένοπλες δυνάμεις, για μισθούς και συντάξεις, αλλά αποκρύπτουν ότι αυτά τα έτοιμα και ζεστά χρήματα προορίζονται, ως επί το πλείστον, για τη στήριξη του ντόπιου και διεθνούς οικονομικού κατεστημένου. Μια στήριξη το λογαριασμό της οποίας θα πληρώσει με την εξαθλίωσή του ο ελληνικός λαός.

    Αποκρύπτουν βέβαια ότι υπάρχουν κι’ άλλοι δρόμοι, αλλά αυτοί δεν αποδίδουν άμεσα έσοδα για το κρατικοδίαιτο κατεστημένο. Είναι δύσκολοι και επίπονοι και στο τέλος φέρνουν την ανάπτυξη και την άνθιση για το σύνολο της κοινωνίας, κάτι που φυσικά είναι αντίθετο με τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/8/10 16:00

    Πραγματικά θα ήθελα να σας συγχαρώ για την αντικειμενική στάση σας απέναντι στα πολιτικά δρώμενα και στις κοινωνικοπολιτικές καταστάσεις. Είναι άλλωστε ολοφάνερο αφού σε όλο το μπλογκ σας το μόνο που ξέρετε καλά να κάνετε είναι να υβρίζετε όλη τη Νέα Δημοκρατία και να εκθειάζετε όλο το πασοκ. Είστε τόσο καλοί και έξυπνοι, χαρισματικοί που αναρωτιέμαι ποια Ανωτάτη Σχολή Δημοσιογραφίας έχετε βγάλει. Α, ναι... Ανωτάτη Σχόλη Λασπολογίας και Κιτρινισμού με Μεταπτυχιακά στη Χονδροιδέαστατη Συκοφαντία και Διδακτορικό με θέμα "Τα παίρνω από το πασοκ για να γράφω βλακείες και δεν έχω την εξυπνάδα να το κάνω με τακτ"... Παιδάκια, πραγματικά μπράβο... ! Α το αντέχει η νοημοσύνη σας, που πολύ αμφιβάλλω, αντικρύστε την πραγματίκοτητα. Εσάς προσβάλλει και τη δική σας προσωπικότητα μειώνει να γίνεστε φερέφωνα. Οι πολίτες είναι έξυπνοι. Δεν άγονται ούτε φέρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/8/10 00:20

    Τελικά στηρίζει ΚΑΙ η Ντόρα τον Παυλίδη μετά την στήριξη από τη ΝΔ...

    http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=29/08/2010&id=197321

    ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΠΕΣΑΤΕ ΚΡΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/8/10 01:09

    PIAZZA DEL PASOKOLO.

    PIAZZA DEL PASOKO.

    PIAZZA DEL PASOKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/8/10 15:35

    Παιδιά είναι προφανές... Η υποψηφιότητα Παυλίδη προκάλεσε μεγάλο πανικό στα στελέχη του πασοκ.Πάντα συμβαίνει αυτό... να χτυπούν τους δυνατούς, γιατί τους φοβούνται. Δεν έχει ανάγκη ο Παυλίδης, το έργο του αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα της αξίας του. Ήταν, είναι και θα παραμείνει στην κορυφή ο άνθρωπος... Αυτοί που δεν θα τον προτιμήσουν, θα το πράξουν σίγουρα από φανατισμό ή λόγω υποψηφιότητας συγγενικού τους προσώπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος31/8/10 03:52

    Γραφοντα που ανηκεις στη μεγαλη παραταξη της ΝΔ, κατι τετοιοι σαν εσενα καλυτερα να λειπουν απο την παραταξη... Εσυ επιβεβαιωνεις τη ρηση " όπου φυσηξει ο ανεμος και απο οπου τα αρπαξει ο... μας" ...με το συμπαθιο κιολας.... Γιατι το piazza del pasokolo διατηρει κι ενα πολυ χαμηλο επιπεδο και δεν ειναι σωστο να το ανεβαζουμε και πολυ-πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/9/10 00:59

    Εχετε σκυλιασει ε? Θα τον παρετε τον μπουλο ετσι και αλλιως μην βιαζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.