7.7.10

Η Ελληνική Κυβέρνηση στον κυβερνοχώρο!!! government.gov.gr

Την εμφάνιση της έκανε η ιστοσελίδα της Ελληνικής Κυβέρνησης στην διεύθυνση government.gov.gr ! Μέσα απ’ αυτή μπορεί κανείς να ενημερωθεί για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης και των Υπουργείων, να δει σε βίντεο όλα τα υπουργικά συμβούλια που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, καθώς και ενημερωθεί για τις υπηρεσίες που προσφέρονται στον πολίτη από φορείς και υπηρεσίες! Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο newsletter του ιστότοπου, ενώ πολύ λειτουργικά είναι και τα RSS Feeds του.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/7/10 12:30

    Τί κυβενροχώρους μας λέτε ρε παιδιά; Η κυβέρνηση βρίσκεται στον κόσμος της! Για ποιες δράσεις να ενημερωνόμαστε; Το ότι μας κόβονται μισθοί και συντάξεις το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, δεν χρειάζεται να μας ενημέρώνει, το ζούμε καθημερινά στην προσωπική μας ζωή. Εκτός και αν ονομάζουν δράσεις τις μειώσεις μισθών, συντάξεων, την αύξηση της ανεργίας, των απολύσεων και ενός αδιέξοδου μέλλοντος για τους νέους που βρίσκονται σε απόγνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/7/10 17:45

    ΩΡΑΊΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ... ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΙΚΟ.ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ? ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΠΛΕΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.