31.7.10

Στυλιανίδης – Αγγέλου καθημερινά στην Μαβίλης μαζί σχεδιάζουν την υπεράσπιση για το Βατοπέδι…

«Ίσως αυτό το καλοκαίρι ο βουλευτής Ροδόπης να μην πάει και διακοπές», μας εκμυστηρεύτηκε μεγαλοστέλεχος της Ρηγίλλης για τον Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ο λόγος είναι ότι ο πρώην υπουργός είναι καθημερινά στο πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στην οδό Μαβίλης και σχεδιάζει μαζί με τον Γιάννη Αγγέλου την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει ο διευθυντής του γραφείου του Καραμανλή! «Τον βοηθάει σε όλα», μας είπαν κι αυτό γιατί ο Γιάννης Αγγέλου ήταν ο κρίκος για να μπει ο Στυλιανίδης στο σύστημα Καραμανλή, να γίνει κουμπάρος του και μετέπειτα υπουργός!!!

Πάντως η σχετική αγωνία για το τι θα πούνε πρώην υπουργοί που εμπλέκονται στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου έχει φτάσει στο κατακόρυφο. Πιο πολύ φοβούνται τον Πέτρο Δούκα! «Στενοί φίλοι και συνεργάτες του Πέτρου Δούκα (γαμπρός του Έβερτ), υποστηρίζουν ότι εάν συνεχίσει ο Γιάννης Αγγέλου να λέει ανακρίβειες, ο πρώην υφυπουργός θα μιλήσει και για άλλες παρεμβάσεις που έκανε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Καραμανλή», μας επεσήμανε ο άνθρωπος μας στη Ρηγίλλης!!! Καταλάβατε τι άγχος υπάρχει. Που καιρός για διακοπές…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2/8/10 12:29

    Και μετά τον κατηγορούσατε άδικα ότι τα έχει "σπάσει" με Καραμανλή... Είδατε πόσο άδικοι ήσαστε; Το παλικάρι είναι κολλητό με τον τέως. Και περιμένει την επανεμφάνιση Καραμανλή β' (διαλογής) για να τον "τραβήξει" επάνω πολιτικά μαζί του. Γιατί ο Σαμαράς τον έχει πάρει χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.