30.7.10

«Μαλλιά – κουβάρια» στη ΝΟΔΕ Ξάνθης

Ο Περικλής Καρβουνίδης ήταν υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης, που στηρίχτηκε από τον Αλέκο Κοντό, αλλά έχασε από την «Σαμαρική» Σούλα Ιακωβίδου, την οποία το τελευταίο διάστημα πολεμά και προσπαθεί να ελέγξει η επονομαζόμενη «ομάδα των 8», που απαρτίζεται από μέλη της ΝΟΔΕ Ξάνθης που -εντελώς συμπτωματικά(;)- πρόσκεινται και αυτά στον Αλέκο Κοντό. Είναι επίσης και Αντινομάρχης και πολύ στενός συνεργάτης και του Νομάρχη Γιώργου Παυλίδη, που φέρεται να έχει πάρει και το χρίσμα για υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μεγάλη ρήξη μεταξύ Σούλας Ιακωβίδου και Αλέκου Κοντού, επήλθε εξαιτίας της μεθόδευσης κατά του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη από τον Αλέκο Κοντό μέσω της Αλεξίας Γκιρτζίκη (βλέπε εδώ). Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.