12.7.10

Σήμερα ανακοινώνει η Ντόρα τον «Όμιλο Σκέψης», το φθινόπωρο το κόμμα…

Στις 12 το μεσημέρι η Ντόρα Μπακογιάννη αναμένεται να αναγγείλει τη σύσταση ενός «ομίλου σκέψης», κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για την ίδρυση του νέου κόμματος. Η κίνηση της πρώην υπουργού, εκτιμάται από κάποιους πως γίνεται μάλλον εσπευσμένα καθώς ο αρχικός σχεδιασμός ήταν για το Σεπτέμβριο, πράγμα που σημαίνει ότι η ίδια εκτιμά – ή κινείται με το ενδεχόμενο – πρόωρων εκλογών το Σεπτέμβριο.

Όσον αφορά το ινστιτούτο, αυτό θα έχει διοικούσα επιτροπή και παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα και θα προγραμματίσει ανοιχτές εκδηλώσεις και συζητήσεις. Στόχος είναι το νέο κόμμα να προκύψει από τις ζυμώσεις αυτές. Το μεσημέρι θα ανακοινωθούν επίσης και τα κεντρικά πρόσωπα που θα στελεχώσουν το μηχανισμό αυτό. Βασικά σημεία των κινήσεών της θα δώσει η Ντόρα Μπακογιάννη σήμερα, ακόμη και για ενδεχόμενο όνομα νέου πολιτικού φορέα, που όλα δείχνουν ότι θα είναι το «Νέα Ελλάδα».
Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την πολιτική παρέμβαση της Ντόρας Μπακογιάννη, σήμερα στις 12 το μεσημέρι μπορούν να το κάνουν μέσω της ιστοσελίδας της, εδώ…

1 σχόλιο:

  1. Think Tank (Δεξαμενή Σκέψης) από τη Ντόρα? Γιατί πιστεύει ότι θα σκεφτούν άλλοι για αυτήν, επειδή... αδυνατεί να το κάνει?

    Επιπροσθέτως, γιατί πιστεύει ότι έχει οπαδούς που μπορούν να σκεφτούν???

    Για κοίτα κάτι κοκορομυαλιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.