5.7.10

Υπουργοί διόρισαν συγγενείς τους στην ΑΓΡΟΓΗ! Και η αδελφή του Παναγιώτη Χαλβατζή στην λίστα με τους διορισμούς

Ονοματεπώνυμα για τις περίφημες προεκλογικές προσλήψεις στην «ΑΓΡΟΓΗ» έδωσε πριν από λίγο ο αντιπρόεδρος Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», τις οποίες όπως διαμήνυσε θα τις ακυρώσεις εντός των ημερών όλες!!!

Κατά τον κ. Πάγκαλο η «ΑΓΡΟΓΗ» ιδρύθηκε το 1998 για τον αναδασμό και από το 1998 έως το 2009 είχε 73 υπαλλήλους. Παραμονές εκλογών έρχεται ο πρώην υπουργός Κωστής Χατζηγάκης και κάνει μία προκήρυξη η οποία διαρκεί ένα Σαββατοκύριακο, τον Αύγουστο του 2009 ενώ υπάρχουν διακοπές και προσλαμβάνει εξειδικευμένους επιστήμονες για την «υλοποίηση της ψηφιοποίησης των αγροτεμαχίων για το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης των ενισχύσεων».
Τα βιογραφικά των 269 «εξειδικευμένων» αφορούσαν γυμναστές και γυμνάστριες, φιλόλογοι, οικονομολόγοι, ανθρωπολόγοι, ένας ναυπηγός, τεχνολόγοι τροφίμων, κοσμετολόγοι (είναι αυτοί που ασχολούνται με τα καλλυντικά), μακιγιέρ, δασοπόνοι, τουριστικά επαγγέλματα, δεκάδες απόφοιτοι Λυκείου, δεκάδες φοιτητές κι ένας ιδιοκτήτης μπαρ στα Τρίκαλα!!!
Ορισμένα ονόματα των 269 προσληφθέντων:
Βεργίνη Σοφία, κόρη του βουλευτή της ΝΔ!!!
Τσιαρτσώνη Θεανώ, κόρη του πρώην υπουργού Μακεδονίας-Θράκης!!!
Σκιαδάς Χρήστος, γιος του Γ.Γ. του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης!!!
Χαλκίδη Βασιλική, κόρη του βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ!!!
Πικιάρης Ιωάννης, ανιψιός του Βασίλη Μαγγίνα!!!
Σουφλιά Βαΐτσα και Σουφλιάς Κωνσταντίνος, ανίψια του πρώην Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ
Τρίκας Γεώργιος, οδηγός του Κωστή Χατζηγάκη, γυμναστής και εισαγωγέας καφέ, έγινε αμέσως διευθυντής μόλις προσελήφθη!!!
Παταβούκα Αργυρώ, κουμπάρα του Κωστή Χατζηγάκη!!!
Αδάμος Φώτης, ιδιοκτήτης του μπαρ Μπακαρά στα Τρίκαλα, κομματάρχης του κυρίου Χατζηγάκη. «Σημειωτέον, πληρώνεται γιατί έχει σταλεί στην Κρήτη από την ΑΓΡΟΓΗ, ενώ το μπαρ είναι ανοιχτό και τον έχουν δει στο μπαρ, είναι εκεί κάθε βράδυ», είπε ο Θόδωρος Παγκαλος!!!
Σταμέλος Κωνσταντίνος, στέλεχος του Ευάγγελου Μπασιάκου!!!
Κόπανου Χριστίνα, κόρη της ιδιαιτέρας γραμματέως του Κωστή Χατζηγάκη!!!
Φριγαδάκης Χρήστος, βαφτιστήρι του Χρήστου Μαρκογιαννάκη!!!
Χαλβατζή Θεοπούλα, αδελφή του διευθυντή του γραφείο του Ευριπίδη Στυλιανίδη!!!
Σπαθή Χριστίνα, κόρη του Σπαθή δασολόγου, εμπειρογνώμονα, κομματικού στελέχους σήμερα στη Ρηγίλλης!!!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/7/10 10:54

    ΠΟΙΑ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,ΠΟΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΜΑΣ??????????????ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/7/10 10:57

    Α ΡΕ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ ΧΑΛΒΑΤΖΗ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΩ!!!!!!!!!!! ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ. ΛΑΜΟΓΙΟ ΧΑΛΒΑΤΖΗ,ΑΝΤΕ ΧΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΛΟ,ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΞΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/7/10 13:55

    Για την μεγαλοστελέχαρα τον ΠΑΣΟΚΟ αν και συνταξιούχος εργαζόταν ως εποχιακός στον ΟΠΕΚΕΠΕ (βαμβακια) με κυβέρνηση της ΝΔ γιατί δεν γράφεται τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν γνωρίζουμε για ποιον λέτε! Στείλτε μας στοιχεία στο piazzapopolo@gmail.com θα τα ερευνήσουμε και θα τα ... αποκαλύψουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.