5.7.10

Το σαββατοκύριακο ο Κώστας Σκανδαλίδης βρέθηκε στα μέρη μας!

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Α’ εκλογικής Περιφέρειας της Αθήνας Κώστας Σκανδαλίδης, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ξάνθη, όπου συναντήθηκε με τον φίλο του ιατρό χειρούργο Γιώργο Γκοντόλια, ο οποίος είχε τα γενέθλια του. Οι φωτογραφίες είναι από το «Κυβερνείο», όπου ήπιε ένα ποτό με φίλους…


8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/7/10 12:04

    Ο επικίνδυνος κ. Παπανδρέου
    «Δεν είναι προφανές για ποιο λόγο το δικό μας Σύνταγμα θα μπορούσε να εμποδίζει κάτι πολύ λογικό, το οποίο ισχύει σε πολλές άλλες χώρες.»
    Αυτή η πρωτοφανής δήλωση ανήκει στον πρωθυπουργό της χώρας κ. Παπανδρέου. Σε σημερινή συνέντευξή του, που δημοσιεύει η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία». (http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=179757)
    Εδώ, κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί, ό,τι πρόκειται για λεκτικό ατόπημα γιατί οι γραπτές συνεντεύξεις του πρωθυπουργού, ελέγχονται. Άρα, δεν του ξέφυγε. Το είπε σκοπίμως.
    Όταν εκστομίζονται τέτοιες φράσεις, είναι προφανές ότι οι άνθρωποι δεν υπολογίζουν τίποτα!
    Επιπλέον, τέτοιες τοποθετήσεις υποδηλώνουν και την αυταρχική λογική με την οποία αντιμετωπίζει τα πράγματα ο Πρωθυπουργός.
    Ο διαπρύσιος κήρυκας της συμμετοχικής δημοκρατίας, της διαβούλευσης και της ανοικτής διακυβέρνησης!
    Όλα αυτά δεν ήταν παρά μια φαινάκη.
    Πομφόλυγες!
    Γυαλιστερές χάντρες για τους ιθαγενείς.
    Πολύ θα ήθελα να ξέρω τι λένε, για αυτή τη δήλωση, οι διαπρεπείς Συνταγματολόγοι του ΠΑΣΟΚ, οι κύριοι Βενιζέλος και Λοβέρδος.
    Συμφωνούν;
    Αυτή η απαράδεχτη δήλωση πρέπει να αποσυρθεί πάραυτα.
    Συνιστά προσβολή της Συνταγματικής τάξης της χώρας.
    Εισάγει μια επικίνδυνη αντίληψη, σύμφωνα με την οποίαν, ό,τι θεωρείται λογικό (από ποιόν αλήθεια) και «ισχύει σε πολλές άλλες χώρες», θα μπορούσε να επιβληθεί και στην Ελλάδα και αν ακόμα έρχεται σε αντίθεση με το Σύνταγμα της χώρας!
    Δηλαδή, το Σύνταγμά μας, κατά την άποψη του κ. Παπανδρέου, δεν στηρίζεται στην νομική παράδοση και τον νομικό πολιτισμό της χώρας, αλλά στη …λογική άλλων χωρών!
    Και εγώ που νόμιζα ότι το Σύνταγμα είναι ο υπέρτατος καταστατικός χάρτης της χώρας και αποτελεί το θεμέλιο λίθο της Δημοκρατίας μας!
    Δεν ξέρω τι δεσμεύσεις (και έναντι ποίων;) έχει αναλάβει ο κ. Παπανδρέου και τι επιδιώκει, αλλά αυτές οι απόψεις δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες γιατί δημιουργούν κακό προηγούμενο.
    Με την ίδια, δήθεν αφέλεια, μπορεί αύριο ο κ. πρωθυπουργός να θεωρήσει «λογικές» και τις απαιτήσεις γειτόνων μας που έρχονται σε ….αντίθεση με διεθνείς συμβάσεις
    Λυπούμαι, αλλά αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Όταν ο Συνταγματικός Χάρτης της χώρας, αμφισβητείται από τον πρωθυπουργό, τότε δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να «επωαστεί το αυγό του φιδιού» και ν’ ανοίξουν κερκόπορτες.
    Ερώτηση: Αλήθεια, ο πνευματικός κόσμος της χώρας που ακριβώς βρίσκεται;
    Δεν το αφορούν τα τεκταινόμενα για να τοποθετηθεί;
    Κώστας Ροδινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/7/10 12:54

    O KOSTAS SKANDALIDHS BRETHIKE THN KYRIAKH STO FANARI.GIATI DEN TO GRAFETE?MHPOS GIATI DEN SAS BOLEYEI??EKEI MAZI ME TO NOMARXH RODOPHS KAI TON GRAMMATEA TOY KOMMATOS EFAGAN ENA BOUNO GARIDES.SEMNA KAI TAPEINA BEBAIOS BEBAIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/7/10 16:54

    Μανανά δεν σε σώζει ουτε ο Σκανδαλίδης! τρέξε να κρυφτείς...
    Αλήθεια ποιος πλήρωσε το τραπέζι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/7/10 17:17

    Ντροπη σου,εισαι και ψαλτης.Αρχισες να πηγαινεις και σε γενεθλια γεροπαππουδων.Που καταντησατε το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν η διαχειριστική ομάδα της PIAZZA del POPOLO γράφει σχόλια, τα γράφει με τον λογαριασμό της στην Google! ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άσε ρε mimis, υπέγραψε καλύτερα σαν ανώνυμος! Το ΙΡ 167.90.938.1 έχει γράψει σχόλια και σαν ανώνυμος. Σε προτιμούσαμε τότε έτσι και όχι σαν mimis. Που νομίζετε ότι ζείτε ρε? Ποιες τοπικές πολιτικές εξελίξεις και ποιους έχει απορρίψει ανεπιστρεπτί? Εγώ φταίω που μου στέλνουν συνέχεια emails για προσλήψεις ΣΥΓΓΕΝΩΝ στην Περιφέρεια και το κάνω μούγκα! Αλλά ως πότε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποτέ ξανά εδώ μέσα σχόλια από ανθρώπους που συστοιχήθηκαν με τις νοοτροπίες και τις πρακτικές του Κοτσάκη! Γκεγκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άσε ρε mimis, υπέγραψε καλύτερα σαν ανώνυμος! Με το ΙΡ 167.90.938.1 έχεις γράψει σχόλια παλιά σαν ανώνυμος. Σε προτιμούσαμε τότε έτσι και όχι σαν mimis.

    Που νομίζετε ότι ζείτε ρε; Ποιες τοπικές πολιτικές εξελίξεις και ποιους έχει απορρίψει ανεπιστρεπτί;

    Εγώ φταίω που μου στέλνουν συνέχεια emails για προσλήψεις ΣΥΓΓΕΝΩΝ στην Περιφέρεια και το κάνω μούγκα! Αλλά ως πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.