19.5.10

Από την «επανίδρυση» του Παράσχου, στην «επανίδρυση» του Μέτιου!!!

Όταν το 2007 ανέλαβε η δημοτική αρχή τα ηνία του Δήμου, διάλεξε μέσω της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κομοτηνής, να ασκήσει την «γαλάζια πολιτική» του βολέματος και της αδιαφάνειας. Παράλληλα έστειλε στον εισαγγελέα 99 έργα για να «εξεταστούν», τα οποία είχαν γίνει αλλά δεν υπήρχαν, σύμφωνα μ’ αυτούς, χαρτιά! 4 χρόνια μετά … ησυχία!
Ο πρώτος πρόεδρος της επιχείρησης, μεγάλο στέλεχος της Μασωνικής Στοάς «Κάβειρος» στην Κομοτηνή, Τάσος Παράσχου ήτανε σε διατεταγμένη υπηρεσία. Παραμονές των εκλογών του 2007, σε συνεργασία με τον τότε υφυπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη, ξεκίνησαν το «γαλάζιο παιδομάζωμα» στην ΔΕΥΑΚ. Ο αριθμός των εργαζομένων στην επιχείρηση από 89, εκτοξεύτηκε στους 145, με αποτέλεσμα η επιχείρηση να νοικιάσει απέναντι από το κτίριο όπου στεγάζεται, άλλα τρία οικήματα για γραφεία.
Από εκεί και μετά, είδαμε αύξηση της αξίας του νερού, λογαριασμούς στο «περίπου» από υπαλλήλους – οπαδούς της παράταξης, δεσμεύσεις των τραπεζικών λογαριασμών της επιχείρησης από εργολάβους, υπέρογκη αύξηση των εξόδων! Ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης και όσοι διετέλεσαν Πρόεδροι στην επιχείρηση τα τελευταία 4 χρόνια (με αρχηγό τον Τάσο Παράσχου), οδήγησαν με τις επιλογές τους την ΔΕΥΑΚ σε απαξίωση και στερούν έτσι από την πόλη της Κομοτηνής έναν δυναμικό οργανισμό που έχει πολλά ακόμη να δώσει.

Σήμερα, λίγους μήνες προτού αποχωρήσουν από την διοίκηση του Δήμου Κομοτηνής, αποφάσισαν ένα από τα οικήματα που νοίκιαζαν για γραφεία, να το αδειάσουν … για οικονομία. Παρέδωσαν τα κλειδιά στον ιδιοκτήτη! Οι «κακές γλώσσες» μιλάνε για μείωση προσωπικού, κάτι το οποίο πρέπει να γίνει άμεσα αν θέλει η επιχείρηση να ανασάνει. Η «επανίδρυση» σε όλο της το μεγαλείο…
Διαβάστε σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.