29.5.10

Συνάντηση Γιώργου Παπανδρέου με τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Κομοτηνή

Επίσκεψη Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Κομοτηνή Επίσκεψη Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Κομοτηνή Επίσκεψη Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Κομοτηνή
Δείτε όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Κομοτηνή, εδώ…

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/5/10 23:16

    Και ο πρακτορας απο πισω.Αυτο ειναι το ΠΑΣΟΚ,του Γιωργακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από το βήμα αυτό θα ήθελα να δώσω δημόσια συγχαρητήρια στο μέλος της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Μπακιρτζίδη Αργύρη που είχε το θάρρος και την ευθύτητα να θέσει στον Πρωθυπουργό χωρίς στρογγυλεύσεις και ωραιοποιήσεις τα προβλήματα των αγροτών και την θέση που έχουν βρεθεί σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/5/10 21:42

    Πλαστό το έγγραφο για τον "γαλάζιο" υπουργό;

    Δήλωση βόμβα έκανε προ ολίγου, ο επικεφαλής των βουλευτών της ΝΔ στην Εξεταστική Επιτροπή για την Ζήμενς, Κώστας Τζαβάρας

    «Φοβάμαι ότι ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Βαλυράκης (αν είναι αυτός που σύμφωνα με το δημοσίευμα φέρεται να κατέχει έγγραφο που αποκαλύπτει μίζα σε γαλάζιο υπουργό) άθελά του γίνεται διακινητής ή χρήστης πλαστού εγγράφου.

    Επειδή είναι αδύνατο ο κ. Χριστοφοράκος να έχει δώσει το 2008 εντολή για πληρωμή μίζας σε υπουργό της τότε κυβέρνησης, αφού βρίσκεται εκτός Ελλάδος από τις 15/12/2007.

    Άλλωστε ο ίδιος ο κ. Χριστοφοράκος έχει δηλώσει ότι γινόντουσαν πληρωμές σε κόμματα και πολιτικούς μέχρι το 2006, καθώς δεν είχε τη δυνατότητα στη συνέχεια.

    Σε κάθε περίπτωση, μετά το μείζον θέμα που δημιουργείται τον καλούμε να κατονομάσει τον «γαλάζιο υπουργό» για να τον καλέσουμε στην Επιτροπή και να τον εξετάσουμε.

    Ζητούμε επίσης να κληθούν να καταθέσουν και οι δημοσιογράφοι που υπογράφουν το ρεπορτάζ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.