29.5.10

Τάσος Βαβατσικλής, ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής

Την δικιά του πρόταση για τον Δήμο Κομοτηνής, κατέθεσε ο πρώην δήμαρχος της πόλης Τάσος Βαβατσικλής και εκδήλωσε την επιθυμία να διεκδικήσει και πάλι τον δημαρχιακό θώκο στις επερχόμενες εκλογές της Αυτοδιοίκησης το Νοέμβριο. «Οι συνθήκες ωρίμασαν», όπως είπε και «απαιτούνται ουσιαστικές προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα του Δήμου». Δείτε την τηλεοπτική συνάντηση του Τάσου Βαβατσικλή στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση με τους δημοσιογράφους Δημοσθένη Δούκα και Νίκο Πετρίδη…

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/6/10 13:53

    Δηλαδή ρε παιδιά η λύση για την Κομοτηνή είναι η επιστροφή στο παρελθόν; Από το 1977 ο Βαβατσικλής είναι στα δημοτικά πράγματα της πόλης. Εάν είχε κάτι να προσφέρει, δεν του ήταν αρκετά 33 χρόνια; Τι επιπλέον έχει να προσφέρει τώρα. Στις δημοτικές εκλογές δεν κατεβαίνεις για να πάρεις της ρεβάνς. Κατεβαίνεις όταν έχεις κάτι νέο να προσφέρεις. Ο Βαβατσικλής ό, τι ήταν να δώσει το έδωσε. Μπορεί να αποσυρθεί με δόξα και τιμή. Θα είναι κρίμα για την υστεροφημία του να προκαλέσει το κοινό αίσθημα της τοπικής κοινωνίας. Ήρθε η ώρα για νέες επιλογές και νέους ορίζοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/6/10 14:58

    Μ' αυτήν την λογική τότε,γιατί ψηφίσαμε και τον Παπανδρέου,ο οποίος ασχολείται από το 77 με το ΠΑΣΟΚ!Μόνο ο Βαβατσικλής,ο Δαμιανίδης και ο Γιαννακίδης μπορούν να βγάλουν την πόλη από την αφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/6/10 16:16

    Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εμένα όσο το συζητάτε το πράγμα, τα προβλήματα στη Νέα Πορεία μοιαζουν με τα τελευταία προβλήματα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού.
    Βαρδινογιάννης,Πατέρας, Γιαννακόπουλος. Στη Νέα Πορεία βέβαια είναι αλλιώς αλλά βλέπω αυξάνονται τα σχόλια για την...τριαρχία, Βαβατσικλης, Γιαννακίδης, Δαμιανίδης.Τι έγινε, τα είπατε, τα συμφωνήσατε; Διάβασα μάλιστα σε σας και ...κάποιον που προτείνει δαγκωτό Δαμιανίδη.
    Δηλαδή...Παύλε θεέ πάρε την...ΠΑΕ;
    Ωρέ γλέντια.
    Όσο για όλους εμάς κάτι θα κερδίζουμε. Αντί για κουτόχορτο που μας ταϊζατε τώρα θα μας ταϊζετε ...τριφύλλι. Κάτι είναι κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/6/10 16:32

    Δωστε και στους τρεις μια ΟΔΟ,να τους θυμουνται και τα εγγονια τους.Οσο για τις κυριες της ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ.βγηκαν πολλες φωτογραφιες,με τον Γ.Α.Π.Ελεος,ποιος κυβερνα την ΕΛΛΑΔΑ.η ΓΙΑΜΟΥΣΤΑΡΗ,Ο ΜΑΡΟΥΦΙΔΗΣ,Ο ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,Ο ΛΑΖΑΡΟΣ,Η ΚΟΚΛΑ...Η Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΑΜΠΙΑΣ...H οι κυριες...της παρεας του Εθνοσωτηρα.Τελος Δεκεμβρη,ΔΡΑΧΜΗ,οι κυριες του της Μαργαριτας,που θα κρυφθουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/6/10 16:37

    Λυση,για την Κομοτηνη.Μαρουδας,πολλα προσοντα.Ανασταση,ποδηλατα,Ιταλια,Πτυχιο,Στασινοπουλος,Νεα Δημοκρατια,Ασφαλιστικα Ταμεια,και τελος Στυλιανιδης,να σε φυλαει ο ΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/6/10 18:51

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.Ο ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ.ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ "ΟΜΑΔΑ" Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Ο ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗΣ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ.ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ ΘΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΠΙ.ΤΟΝ ΠΕΤΡΙΔΗ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΩ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ,Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/6/10 09:26

    Preza omorfi tis papies taisame sinema kai spitaki meta.....gelaw mazi sas MOSXARIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/6/10 18:35

    Η επομενη λυση για την Κομοτηνη.Δαμων,κεφτεδες,τζατζικια,μελιτζανοσαλατα,spa,ποδηλατο,κολυμπι,Αγγελοπουλος,και υπερκοπωση.Αυτος ειναι το φαβορι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/6/10 15:55

    Καλή η πλάκα αλλά πρέπει να πούμε και τα πράγματα με το όνομά τους:
    - Ο Γιαννακίδης το γύρισε στην Περιφέρεια. Τα προβλάματα του δήμου είναι πολύ μεγάλα για το μπόι του. Προτιμά τη σιγουριά του Αντιπεριφερειάρχη, αφού δεν έχει τα κότσια να παλέψει ως Περιφερειάρχης.
    - Ο Βαβατσικλής θέλει απλά να σώσει την υστεροφημία του και τη δουλειά που έκανε τόσα χρόνια ως Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος. Μπορεί να τα πετύχει όλα αρκεί να μην κατέβει για δήμαρχος. Είναι σαν να ζητάει από το λαό της Κομοτηνής να παραδεχτεί πόσο μαλάκες ήταν που ψήφισαν τον Κοτσάκη. Αυτή τη χάρη ο λαός της Κομοτηνής δεν πρόκειται να την κάνει στο Βαβατσικλή και ο Τάσος το ξέρει καλά. Μπορεί όμως να εγγυηθεί ένα μεγάλο και ενιαίο ψηφοδέλτιο της Κεντροαριστεράς. Αυτός πιστεύω ότι είναι ο ιστορικός του ρόλος.
    - Ο Πετρίδης προσπαθεί να πείσει ότι μπορεί. Δεν έχει όμως τα στοχεία του ηγέτη που μπορεί να συσπειρώσει όλα τα άλλα στελέχη. Θα το παλέψει όμως ως το τέλος. Τον Κοτσάκη μια φορά μπορεί άνετα να τον νικήσει.
    - Ο Δαμιανίδης την έκανε για την Αθήνα. Από εκεί μπορεί να επηρεάζει τα πράγματα όχι όμως και να διεκδικήσει θέση στο Δήμο. Στα δημοτικά πράγματα δεν μπορείς να πατάς το ένα πόδι στην Αθήνα και το άλλο στην Κομοτηνή. Μάλλον το βουλευτιλίκι έχει στο μυάλό του.
    - Ο Λίτσος δηλώνει παρών αλλά δεν ξεκαθαρίζει τι θέλει να κάνει. Βλέπει το χαμό που γίνεται με τους προηγούμενους και κρατάει αποστάσεις.
    Αυτά είναι τα δεδομένα έως τώρα. Το ζήτημα είναι ποια γνώμη έχει ο λαός της Κομοτηνής για όλους αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/6/10 12:17

    Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι τον Κοτσάκη και ο Λίτσος μπορεί να τον νικήσει και o Δαμιανίδης και ο Γιαννακίδης. Επιμένω όμως στην άποψή μου ότι η υποψηφιότητα του Βαβατσικλή θα προκαλούσε το αίσθημα των Κομοτηναίων. Θα ήταν σαν να ζητάμε από τον κόσμο να φωνάξει "ήμαρτον έσφαλα!!!". Κάτι τέτοια ο κόσμος δεν τα γουστάρει. Και μη νομίζεις ότι ο Τάσος δεν το καταλαβαίνει. Είναι πολύ παλιός στο κουρμπέτι για να πατήσει την μπανανόφλουδα. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα επιμείνει στην υποψηφιότητά του. Το ζήτημα λοιπόν είναι ποιος θα αναλάβει να ηγηθεί της προσπάθειας με την κοινή συμπόρευση όλων (και του Βαβατσικλή συμπεριλαμβανομένου).
    Ποιός;
    Ο Γιαννακίδης;
    Ο Λίτσος;
    Ο Πετρίδης;
    Ο Δαμιανίδης;
    Ο Λιούρτας;
    Άλλος;
    (Η σειρά είναι τυχαία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.