17.4.10

Είναι πλέον γραφικοί και επικίνδυνοι…

Αυτήν την περίοδο η ΝΔ ίσως περνάει την χειρότερη φάση της ιστορίας της. Κινδυνεύει με διάσπαση, τα δημοσκοπικά της νούμερα, καθώς και αυτά του αρχηγού της, είναι μικρότερα από ποτέ. Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν όμως στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, περιμένεις κανείς σε μια τέτοια δύσκολη περίοδο για τη χώρα, να ακουστούν προτάσεις και λύσεις, να δώσουν κάποιοι από τον συντηρητικό χώρο ένα όραμα στο λαό! Αντιθέτως η γραφικότητα τους, είναι πλέον επικίνδυνη! Επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό, επικίνδυνη και για τους ίδιους.
Οι φωτογραφίες είναι σημερινές και απεικονίζουν τα γραφόμενα μας. Στην πρώτη ο Σαμαράς, σε συνέντευξη του στο «Βήμα», τονίζει ότι «το ΠΑΣΟΚ προκάλεσε την κρίση»! Η δεύτερη είναι από το Προσυνέδριο του Ναυπλίου, όπου ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει ότι το κόμμα «θα ξεφορτωθεί τα βαρίδια και τις αμαρτίες του παρελθόντος». Ποιοι χειροκροτούν στα λεγόμενα του; Οι βουλευτές Έλσα Παπαδημητρίου, Ντόρα Μπακογιάννη, Φωτεινή Πιπιλή και ο Θόδωρος Καράογλου. Τι να πει κανείς…

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/4/10 22:47

    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΑΝΤ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΒΥΘΙΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ.

    ΓΚΟΟΥ ΧΟΜ ΤΖΕΦΡΕΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/4/10 09:14

    Εχετε δικαιο.Επι υπουργειας Γ.Ιωαννιδη,υπηρχαν 70 επιτροπες,με μηνιαιο κοστος 500.000 Ε.Μονο απο την Κομοτηνη ηταν περιπου 10.Μπρατζουκακης,Πατεροπουλος 2 Επιτροπες,Ασμανιδου,Πολιτσακης κλπ,που μονο αμοιβη επαιρναν.Αυτοι μιλουν,που επρεπε να ειχαν κρυφθει,μαζι με το παιδοβουβαλο,τον κολλητο του Μπουλη του Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/4/10 13:26

    Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

    Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι νέα μορφή κατακτητή στον 21ο αιώνα. Είναι η βιτρίνα των Παγκόσμιων Τραπεζιτών που θέλησαν και πέτυχαν να γίνουν Παγκόσμιοι Κυβερνήτες.
    Οι εξελίξεις αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα δεν ήταν πειραματόζωο ούτε πεδίο παραδείγματος. Ήταν εξαρχής στόχος και προορισμός της εκστρατείας των σύγχρονων κατακτητών. Η Αγγλία, η Ιταλία, η Ισπανία και άλλοι θα έπρεπε να έχουν παραδώσει τα κλειδιά και τη σημαία τους νωρίτερα. Όμως, στέκουν ανεξάρτητες γιατί έχουν από πολύ καιρό συνθηκολογήσει ιδεολογικά με τον κατακτητή.
    Η Ελλάδα άργησε έξι μήνες να αντιληφθεί την αλήθεια. Ότι κάθε αντίσταση με...

    τα δικά τους μέσα και στο δικό τους πεδίο ήταν μάταιη. Η μόνη λύση ήταν, από την αρχή, η απειλή ανυπακοής και εξόδου από το σύστημα. Μόνο ο φόβος να χάσουν τα άνομα και τοκογλυφικά κεφάλαιά τους θα τους εμπόδιζε. Μόνο μια αναπτυξιακή αντεπίθεση θα τους εμπόδιζε, ακόμα κι αν αυτή απαιτούσε την έξοδο από την ευροζώνη.
    Επί έξι μήνες, ξένοι και ντόπιοι υπηρέτες του Διεθνούς Νομισματικού Κεφαλαίου χτίζουν έναν εφιάλτη για όσα, δήθεν, θα παθαίναμε εάν φεύγαμε απ' τα δεσμά τους.
    Μα, η Ελλάδα μεγάλωσε και στάθηκε μονάχα όταν έσπαγε τα δεσμά της.
    Με πρόσχημα τις επιταγές των δανειστών μας, βαδίζουμε για τριάντα χρόνια αναξιοπρέπειας, φτώχειας και εκχώρησης της Εθνικής Ανεξαρτησίας.
    Είναι προτιμότερο η Εθνική Συμφωνία να γινόταν στη βάση συνειδητής φτώχειας για ένα – δύο χρόνια λόγω απελευθέρωσης, παρά στη βάση της τριακονταετούς υποταγής στους νέους κατακτητές.
    Σήμερα διακυβεύεται αν θα είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ αυτό που θα παραδώσει τα κλειδιά και τη σημαία.
    Σήμερα διακυβεύεται αν οι Παγκόσμιοι Τραπεζίτες θα πετύχουν να οδηγήσουν σε υποταγή τη χώρα που κυβερνά ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και γιος του πιο ενοχλητικού-γι' αυτούς-Πρωθυπουργού που αντιμετώπισαν ποτέ. Του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Το ζητούμενο είναι το νέο ΟΧΙ.
    Απαιτείται ανάστημα. Απαιτείται εθνική συνείδηση.
    Το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/4/10 13:28

    Το ΠΑΣΟΚ θα μας πάει 4 χρόνια πίσω.....τόσο καλά !!

    Δείτε τα οικονομικά επιτεύγματα της κυβέρνησης.
    Οι τύποι είναι απίστευτοι, ανεκδιήγητοι και μας έχουν τρελάνει στο παραμύθι.
    Τέσσερα χρόνια σκληρής λιτότητας και αμείλικτης φοροεπιδρομής και υποτιθέμενης περιστολής των δαπανών....
    Ποιο θα είναι όμως το αποτέλεσμα;
    Θα μας πάνε "Back to the Future", θα μας πάνε στο 2009 !!!

    Δείτε τα γραφήματα του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης που ακολουθούν και θα καταλάβετε.

    Το χρέος επι % του ΑΕΠ θα αυξάνεται συνεχώς ....
    Μετά από 4 χρόνια η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, θα έχει φέρει το 2013 το χρέος στα ίδια ακριβώς επίπεδα με το 2009 !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/4/10 17:54

    Εγώ ο Ανώνυμος -14/4/10 19:56 –«αιρετικός γραφικός», σας τα είπα στην ανάρτηση του σχολίου «Ο Γιώργος Πεταλωτής στον Real FM» 14/04/2010

    Ζούμε στην εποχή του κολληταλισμού, δηλαδή στον καπιταλισμό των κολλητών του κεφαλαίου και των τραπεζιτών, είναι η μόνη αξία στην οποία πιστεύουν και με την οποία κυβερνούν τους λαούς τους οι κυβερνήσεις των Ευρωπαίων.
    Η συγκεκριμενοποίηση των κεφαλαίων, που θα δανείσουν οι 15 της ευρωζώνης την Ελλάδα με επιτόκια κερδοσκοπίας και όχι αλληλεγγύης, δείχνει πόσο μακριά βρίσκεται από την Ένωση η Ευρωπαϊκή.
    Αυτές οι αποφάσεις σημαίνουν ότι οι λαοί των 15 κρατών της ευρωζώνης θα πληρώσουν 30 δισ. από το έχει τους για να πληρωθούν οι τόκοι των δανειστών της Ελλάδας! Των τραπεζών δηλαδή, που με τη σπέκουλα των οίκων αξιολόγησης και των επισφαλειών τζόγου παίρνουν 7 για το χρήμα, που τους κοστίζει 1!
    Η απόφαση των 15 της ευρωζώνης μπορεί να μοιάζει σαν σωσίβιο για την Ελλάδα, που θα έχει την ευκαιρία να δανείζεται με 3,7% και 5% αντί για 6% και 7% της ελεύθερης αγοράς, αλλά...
    Δεν ξέρουμε όμως από πού θα βρει το κράτος τα λεφτά να αποπληρώσει μετά τρία χρόνια αυτά τα δάνεια μαζί με τα επιπλέον, που θα πάρει, αφού η αγορά στη χώρα κατεβάζει ρολά και οι φοροφυγάδες παραμένουν φοροφυγάδες, χωρίς κανείς να τους κυνηγάει, ούτε σήμερα ούτε αύριο.
    Ακόμη, δεν ξέρουμε πόσα παραπάνω δισ. θα χρειαστεί να δανειστεί το κράτος τα χρόνια που έρχονται, αφού σήμερα, χωρίς να έχει μπει η χώρα σε βαθιά ύφεση και χωρίς να έχει αγγιχτεί τίποτε από τη δομή της και τις παραδοσιακές της ανάγκες, έχει ήδη φτάσει σε δανειακό βρόχο.
    Η ανθρωποφάγος οικονομία της Ε.Ε., με ατμομηχανή την παγίως αυταρχική νοοτροπία της Γερμανίας, πρόσφερε στην Ελλάδα μια πιο ευρύχωρη θηλιά από 'κείνη της ελεύθερης αγοράς για να κρεμαστεί.
    Τη θηλιά την «απολαύσαμε εχθές στην εκπομπή του Τσίμα για την Πολωνία!!!!!
    Καληνύχτα!!!!! Έρχονται τα χειρότερα.

    *********
    «ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΘΗΛΕΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.