18.4.10

Σήμα κινδύνου … εκπέμπει η Κομοτηνή!

Η προχειρότητα της δημοτικής αρχής της πόλης μας δεν έχει τέλος. Έδωσε διαφήμιση (άγνωστο το χρηματικό ποσό) σε γνωστά portals όπως το in.gr και το travel.gr, με σκοπό να αυξηθεί ο τουρισμός στην Κομοτηνή! Αυτό ανακοινώθηκε πριν πολλές μέρες ο δήμαρχος, όμως στο in.gr όσο και αν ψάξαμε δεν μπορέσουμε να την δούμε. Την τύχαμε όμως στο travel.gr και διακρίναμε την προχειρότητα της. Φωτογραφίες με τα pixel τους απαράδεκτα, ενώ παράλληλα αυτές δεν αναδεικνύουν την φυσιογνωμία αυτής της πόλης.

Όμως το καλύτερο, σας το κρατάμε για το τέλος. Οι φωστήρες του Δήμου Κομοτηνής, θέλουν να διαφημίσουν στον κόσμο που θέλει να εκδράμει την Πρωτομαγιά στην επαρχία, την Κομοτηνή και γράφουν στα αγγλικά: Mayday in Komotini!!!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδή σήμα κινδύνου στην Κομοτηνή. Η Πρωτομαγιά κύριοι του Δήμου αναγράφεται με κενό διάστημα ανάμεσα στις δύο λέξεις. May Day…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.