1.4.10

Γιώργος Πεταλωτής: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε νέα μέτρα!»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής στο δελτίο ειδήσεων του ALTER, για τις εξελίξεις με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο…

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/4/10 11:39

    Τί άλλα μέτρα να πάρετε ρε Πεταλωτή για τη φτώχεια.
    Μας έχετε ξεσκίσει όλους.

    1. Αυτοί που τα πήραν θα πάνε καμμιά εκδρομή στη φυλακή ή όχι??

    2. Το νόμο περι ευθύνης υπουργών θα τον καταργήσετε ή όχι??

    3. Είστε διατεθειμένοι να τα πάρετε πίσω τα λεφτά από τα λαμόγια που έκλεβαν τόσα χρόνια τα ταμεία και να τα βάλετε πάλι στη θέση τους??

    4. Είστε διατεθειμένοι να ανοίξει το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ το δικό σας δηλαδή των ΥΠΟΥΡΓΩΝ και των ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ που όλοι σας έχετε πλουτίσει σε χρόνο ρεκόρ??

    5. Είστε διατεθειμένοι να σταματήσετε την απόσπαση λαμόγιων, μελών και στελεχών που υποτίθεται πως κουβαλούσαν χρόνια τη σημαία των κομμάτων τους και επιβάλεται να βολευτούν,(αφου υπηρετούν και είναι αρεστοί στα Αφεντικά),σε Νοσοκομεία,Ιδρύματα, Υπουργεία , Βουλευτές, Οργανισμούς κ.λ.π. για να τα κονομάνε προσφέροντας την "επιστημονική" τους ανεπάρκεια??
    (Γι' αυτές τις θέσεις υπάρχουν πολλοί νέοι άνεργοι αλλά ΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ με διδακτορικά κλπ που πραγματικά θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις και την επιστημονική τους γνώση και να πάρουν άξια και το μεροκάματό τους για να μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς.Χωρίς ελεημοσύνες γιατί είναι ΑΡΙΣΤΟΙ και όχι ΑΡΕΣΤΟΙ.
    Αντί αυτών,Συνταξιούχοι,υπάλληλοι Δημοσίου,Τραπεζών,καθηγητές του Πανεπιστημιακού κατεστημένου κλπ, όλοι, μα όλοι ΑΡΕΣΤΟΙ).

    6. Είστε διατεθειμένοι να αναπτύξετε τον τόπο προς όφελος του λαού και όχι δικό σας??

    7. Είστε διατεθειμένοι να τα πάρετε από τις γνωστές οικογένειες
    που δολοφόνησαν εν ψυχρώ την εργατική τάξη??

    8. Είστε δια τεθειμένοι να αρχίσετε επιτέλους να κάνετε την αυτοκριτική σας και μετά να κρίνετε τους άλλους??

    9. Είστε διατεθειμένοι να λύσετε τα προβλήματα της αγροτικής και της εργατικής τάξης και να μπείτε στην διαδικασία της κάθαρσης των φασιστοειδών και των λαμόγιων συντρόφων σας??

    10. Τέλος, τί πολιτική αποφασίσατε να εφαρμόσετε.. ΔΕΞΙΑ και ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΡΙΚΗ με πρασινο μανδύα???

    Σ' αυτά πρέπει να ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ και όλοι σας και να αφήσετε τις μαλακίες και τα λογίδρια που εκφωνείτε γιατί μόνο εσείς, τα λαμόγια τα ερπετά και οι τζάμπα Φιλλιπινέζες που σας υπηρετούν τα καταλαβαίνετε!!!!.

    Ο κόσμος έχει καταλάβει και καταλαβαίνει άλλα.

    Να περιμένουμε τη σιωπή σου (σίγουρα) παρά την απάντησή σου??.

    Είστε ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ.
    Καλή.....Ανάσταση άν υπάρξει για σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/4/10 12:01

    «Το ΔΝΤ, δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα»
    Σχολίασε ο κ. Πεταλωτής στο χθεσινοβραδυνό δελτίο ειδήσεων του ALTER.

    Γιατί οι λοιποί δανειστές τι είναι; Φιλάνθρωποι; Φάνηκε εχθές, που ζήτησε η κυβέρνηση δανεισμό 20 δις ευρώ, και οι «φιλάνθρωποι δανειστές» έριξαν ένα κόκαλο» 300 εκ. ευρώ. Όσο η Ελλάδα δεν γίνει ένα απέραντο εργοτάξιο από τα βουνά τους κάμπους μέχρι τη θάλασσα θα βλέπουμε καθημερινά τις ίδιες εικόνες από τους «φιλάνθρωπους δανειστές».
    Με ποιον τρόπο θα ανοίξουν οι δουλειές;
    Είναι πρόβλημα της κυβέρνησης, και όχι του λαού, γι’ αυτό υπερψηφίσθηκε το ΠΑΣΟΚ, μη μας ζητάει και τα ρέστα η κυβέρνηση. Όσο καθυστερεί η κυβέρνηση να λάβει υπεύθυνες πρωτοβουλίες τα πράγματα θα χειροτερεύουν, ο χρόνος που φεύγει ανεκμετάλλευτος δεν αναπληρώνεται, λέει η απλή ανθρώπινη λογική.
    Εκτός και εάν το ΠΑΣΟΚ μπήκε στη προεκλογική αρένα «έτσι δίχως πρόγραμμα» που έλεγε η κ. Ρεζάν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Layrentis2/4/10 01:57

    Φοβερά σχόλια ... όλο σοφία. ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/4/10 09:55

    Τό άλλο ότι "λεφτά υπάρχουν..." θα σας ρωτήσω πρώτον εάν το είχατε ακούσει και δεύτερον εάν, ΝΑΙ, τότε
    ποιός το είχε πει, κ Κυβερνητικέ Εκπρόσωπε, ο...Τοτός;
    Καλό Πάσχα στον Ελληνισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Layrentis Ωραίο όνομα! Άραγε αυτό είναι το καλλιτεχνικό σου; Από το ... Μαχαιρίτσας!

    Θέλω να πω ότι η πολιτική αυτού του μπλογκ ήταν για 2,5 χρόνια τα σχόλια να είναι ελεύθερα! Ο καθένας να εκφράζεται όπως θέλει. Τον χρειαζόταν άλλωστε η κοινωνία μας, καθώς τόσα χρόνια τα μόνα πράγματα που διαβάζουμε ήταν πόσο καλός ήταν ο Στυλιανίδης.

    Ανάμεσα στο διάστημα των Ευρωεκλογών και των Εθνικών Εκλογών, εμφανίστηκαν ορισμένοι μάγκες, από συγκεκριμένη εφημερίδα της πόλης μας, οι οποίοι άφηναν σεξιστικά σχόλια εναντίον του Γιώργου Πεταλωτή! Και μάλιστα πήγαν να τα φορτώσουν και σε εμάς!

    Εμείς αυτό δεν το ανεχτήκαμε. Έπειτα από συνάντηση μαζί του, παραμονές των εκλογών, αποφασίσαμε να μπει μετριασμός στα σχόλια, για να αποφθεχθούν τα σχόλια των συγκεκριμένων λασπολόγων.

    Από εκεί και έπειτα, οποιοδήποτε σχόλια είναι ευπρόσδεκτο. Αν μας διαβάζεις συχνά (που το κάνεις), θα δεις ότι δεν γλιτώνουν ούτε οι μάνες μας, ούτε τα παιδιά μας στα σχόλια. Πόσο μάλιστα εμείς οι ίδιοι!

    Αν νομίζεις ότι γίνεται επίτηδες ή εσκεμμένα κάποιο πράγμα εδώ μέσα, ας αφήσουμε τα σχόλια ελεύθερα να διαβάσουμε τα πάντα!!! Δεν θα μας άρεσε ούτε εμάς, αλλά πολύ παραπάνω ούτε εσάς!

    Καλό Πάσχα Λαυρέντη ... Μαχαιρίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.