12.3.10

Ο Πανίκας σκέφτεται να ιδρύσει κόμμα! Η κατάντια της πολιτικής σε όλο της το μεγαλείο

Οργανώνεται ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, όχι όμως απ’ ότι φαίνεται μόνο για την υποψηφιότητα του περιφερειάρχη, αλλά και για την ίδρυση πολιτικού σχηματισμού! Το γραφείο υποστήριξης και προβολής, στήνεται στην οδό Φραγκίνης 5, σε ιδιόκτητο κτίριο, όπου για χρόνια διατηρούσε και το βουλευτικό του γραφείο.

Ανάμεσα στους παλιούς φίλους του Παναγιώτη Ψωμιάδη, προστέθηκαν στελέχη όπως ο Γιάννης Τουσιάκης, στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή -στα πρώτα πολιτικά του βήματα- και πρόσφατος υποστηρικτής στις εσωκομματικές εκλογές της Ντόρας Μπακογιάννη!
Ο αγώνας Ψωμιάδη θα έχει… αν όχι «Μπακογιαννική» υποστήριξη, «Μπακογιαννικά» στελέχη!

3 σχόλια:

  1. Με συγχωρείς, παλικάρι μου, αλλά γράφεις λες και πιστεύεις ότι ο Ψωμιάδης είναι λιγότερο σοβαρός από Καραμανλή και Ντόρα.

    Κι αν πραγματικά αυτό πιστεύεις, ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για να δεις ότι οι "γαλάζιοι" δεν έχουν μυαλό: Αν η Ντόρα ιδρύσει κόμμα κι ο Πανίκας ιδρύσει κόμμα, οι πιο πολλοί θα πάνε στη Ντόρα! Μιλάμε για ντιπ-για-ντιπ... Αθηναίους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/3/10 19:45

    ΟΛΑ να τα περιμένει κανείς,εδώ που έχουμε φτάσει!Αλλά μου φαίνεται "προβοκατόρικο" και αποπροσανατολιστικό και( ποτέ δεν υποτιμώ κανένα) προφανώς αβαντάρει κατά τη γνώμη μου το κόμμα που τον ανέθρεψε,την Ν.Δ.γιατί όντως εδώ που βρίσκεται το κόμμα χρειάζεται νομίζω και τη βοήθεια και του" ΖΟΡΡΟ "της πολιτικής και των πολιτικών!Κάτι παραπάνω πρέπει να γνωρίζει ο κ.Νομάρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.