18.2.10

Πεντάστερος και πάλι ο Ευριπίδης!

Διακοπές σε πεντάστερο ξενοδοχείο στο χιονοδρομικό κέντρο του Παμπόροβου στην Βουλγαρία έκανε ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, το τριήμερο των Αποκριών! Για μια ακόμη φορά ο βουλευτής Ροδόπης δεν μπόρεσε ν’ αντέξει χωρίς την χλιδή των … πέντε αστέρων! Μετά το Four Seasons του Παρισιού, το Regent Grand Hotel Bordeaux του Μπορντώ, το Grand Resort Vasilitsa κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο των Γρεβενών και το πρόσφατο ταξίδι του στην Ελβετία, ήρθαν τα πεντάστερα στην Βουλγαρία!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/2/10 11:36

    Ψετοδημοσιογράφοι – Σχολιαστές – Πολιτικοί της πλάκας της λάσπης και της Λαμογιάς.


    Με αφορμή τα σχόλια που ακούστηκαν σε κάποια κίτρινη εκπομπή τοπικού κίτρινου ραδιόφωνου, από δυο «δημοσιογράφους» της πλάκας που κάνουν εκπομπή θα πρέπει να πω ότι :
    Οι εκπομπές τους είναι στημένες σύμφωνα με τα συμφέροντά τους. Οπου χαλάνε οι συμφωνίες, χρησιμοποιούν Γκεμπελικές μεθόδους, δηλαδή «ριξε όση λάσπη μπορείς κάτι θα μείνει.

    Το επίπεδο τους είναι κάτω του κακού.

    Εάν μπορούν και θέλουν πραγματικά να ασχολούνται με την λάσπη καλά θα κάνουν να στήσουν την βιομηχανία τους κοντά σε βάλτο, να δουν τα του οίκου τους, να κάνουν την αυτοκριτική τους και μετά το συζητάμε.

    Ας σταματήσουν επιτελούς να ασχολούνται με έναν πολιτικό που είχε ήθος, θάρρος, παράστημα και όραμα για τον τόπο που δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να απαντήσει στις λασπολογίες και στα λιβελογραφήματα τους όχι γιατί δεν είχε την τόλμη και το θάρρος να το κάνει, αλλά γιατί δεν είναι πια μαζί μας.

    Ας σταματήσουν επιτέλους να επικαλούνται το όνομα του ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΤΣΑΡΑΜΠΟΥΛΙΔΗ με την δική τους ειρωνεία γιατί σήμερα δεν είναι εδώ.

    Ας σταματήσουν επιτέλους όλοι να φορτώνουν τα πάντα στις πλάτες ενός ανθρώπου, ενός πολιτικού που πάνω από όλα είχε ήθος, θάρρος και οράματα κάτι το οποίο δεν έχουν οι σχολιαστές της εκπομπής.

    Ας σταματήσουν επιτέλους και σήμερα να εκμεταλλεύονται το ήθος του Χρίστου. Ας ψάξουν να βρουν την λαμογιά και την αλητεία στον κύκλο τους, και ας ασχοληθούν έστω για λίγο με τα πεπραγμένα τους στο παρελθόν.

    Ας αφήσουν ήσυχο τον Τσαραμπουλίδη αφού δεν μπορούν να πάρουν απάντηση.

    Αλήθεια!!! το ΕΣΡ, η δικαιοσύνη, η πολιτεία γιατί δεν παρεμβαίνουν να ελέγξουν τις αδειοδοτήσεις αυτών των κίτρινων σταθμών καθώς επίσης και των λασπολόγων «Δημοσιογράφων» που καλύπτονται πίσω από μικρόφωνα και έντυπα.

    Η τέταρτη εξουσία στο μεγαλείο της. Κανείς δεν τους αγγίζει. Γιατί;

    Θα επαναλάβω για μια ακόμα φορά :
    Αφήστε ήσυχο ΟΛΟΙ σας τον Τσαραμπουλίδη.

    Σε λίγο θα τρέχετε να σώσετε το τομάρι σας μαζί με τους άχρηστους και ανερμάτιστους πολιτικούς και «θεσμικούς» όπως τους αποκαλείται.

    Ήταν και θα είναι πάντα φίλοι σας. Απλά θίχτηκαν συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/2/10 18:54

    Ο Χρίστος Τσαραμπουλίδης δεν μπορεί να μιλήσει…….σας βλέπει και χαμογελάει!!!

    Όλοι όμως εμείς που τον ξέραμε «καλά» δεν έχουμε δικαίωμα να σιωπήσουμε. Μοιράστηκε μαζί μας - και το τελευταίο διάστημα – τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες του για τα «καμώματα» και την υποκρισία των «θεσμικών». Την στεναχώρια και την αγανάκτησή του για τις μικροπρέπειες και «τσαλαβουτήματά» τους. Στα…. νερά και στα ….χώματα….

    Λοιπόν μην προκαλείτε.. Εσείς οι ….λασπολόγοι «συνεργάτες» των «θεσμικών» που θέλετε μαζί μ’ αυτούς , να φορτώσετε σε πλάτες άλλες….Και μάλιστα στις πλάτες του ακέραιου Πολιτικού, με ήθος, θάρρος και μεγαλοψυχία . Μην επιχειρείτε , για να διώξετε από πάνω σας τις ευθύνες και τα λάθη σας , να προσπαθείτε να σπιλώσετε το όνομα ενός ανδρός , απ΄τους λίγους με τέτοιο μεγάλο ηθικό ανάστημα.

    Δυστυχώς δεν είναι μαζί μας…Κι έτσι δεν μπορείτε να κρύβετε τις «βρωμιές» σας, τις γνωρίζουμε , γιατί πολλά ατοπήματα σας μας εκμυστηρεύθηκε, και μέχρι σήμερα δεν μιλήσαμε, όπως έπραξε ο μεγαλόψυχος Χρίστος Τσαραμπουλίδης. Και πέρυσι τέτοια εποχή τα ίδια πράξατε, και μάλιστα βρισκόταν στο κρεβάτι του πόνου.
    (Οι λεπτομέρειες της ιστορίας του 2009, είναι γνωστές στους φίλους που εμπιστευόταν, και αν δοθεί αφορμή ίσως δημοσιοποιηθούν)

    Στη σκιά που ρίχνει το λεβέντικο μπόι του Χρίστου. Ντροπή σας…
    Ξέρουν οι πολίτες και δεν ασχολούνται πια μαζί σας. Αλλά μην τολμήσετε για να γλυτώσετε εσείς , να σπιλώσετε ανθρώπους ακέραιους και ντόμπρους που δεν σας ακούν …..για άλλη μία φορά.

    Άγη και Ριρή, Πεπίτα και Φίλη, ο Χρίστος οραματίστηκε ν’ αλλάξει τον κόσμο…..δεν πρόκανε, εμείς είμαστε κοντά του θα τον υπερασπισθούμε και δεν θα επιτρέψουμε τους αδίστακτους δολοπλόκους, να «σκυλεύουν» τη μνήμη του Χρίστου.

    Αιδώς άνανδροι και υποκριτές…………………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/2/10 22:28

    To επαναλαμβάνω για να γίνει πλήρως κατανοητό:

    Το ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και τώρα ο Γιωργάκης Παπανδρέου την ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!

    "Εκσυγχρονιστής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/2/10 22:30

    ενω ο τζεφρευ τη καθαρα δευτερα πηγε με τη μαμα τσαντ στο καζινο στο λουτρακι. ελεος πασοκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.