28.12.08

Αμετανόητος μπον βιβέρ ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Ο υπουργός Παιδείας επέλεξε να περάσει το βράδυ της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου στα μπουζούκια και την επομένη να πάει στο γήπεδο. Σαν να μην έφτανε αυτό, επιλέγει ως προορισμό των χριστουγεννιάτικων διακοπών του το «Grand Resort Vasilitsa» και τη σουίτα των 250 ευρώ τη βραδιά εν μέσω κρίσης!

Φαίνεται πως ο υπουργός Παιδείας κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης δεν βάζει μυαλό. Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι επιλογές του να διασκεδάσει το βράδυ της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξη στα μπουζούκια και την επομένη να πάει στο γήπεδο, δεν επέλεξε τουλάχιστον να περάσει «σεμνά και ταπεινά» τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του.
Ο κ. Στυλιανίδης δεν παρέμεινε βέβαια στην Αθήνα συσκεπτόμενος για τα προβλήματα της Παιδείας, αλλά προτίμησε να κλείσει σουίτα 250 ευρώ τη βραδιά στο ξενοδοχείο «Grand Resort Vasilitsa», κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο των Γρεβενών.

Το ξενοδοχείο διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα, σουίτες με τζάκι και τζακούζι, καθώς και πλούσια σε γευστικές λιχουδιές κουζίνα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εμπνευστής του «Καραμανλής ή χάος», ο οποίος προαλείφεται και για θέση πολύ κοντά στον πρωθυπουργό στον επόμενο ανασχηματισμό, έκανε κράτηση αργοπορημένα και ο διευθυντής του ξενοδοχείου αναγκάστηκε να «ρίξει» άλλον πελάτη, ο οποίος είχε κλείσει νωρίτερα από τον κ. Στυλιανίδη. Ήδη πολλοί συνάδελφοί του από τη Νέα Δημοκρατία, και ειδικότερα κάποια υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη, είναι δυσαρεστημένοι με τις τελευταίες του ενέργειες και λένε ότι δεν είναι δυνατόν σε μια περίοδο όπου η κοινωνία μαστίζεται από την οικονομική κρίση ο υπουργός Παιδείας να απολαμβάνει προκλητικά τις ανέσεις πολυτελούς ξενοδοχείου.
Πολύ περισσότερο, αφού έχει ήδη δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην εικόνα της κυβέρνησης με τις βόλτες σε μπουζούκια και γήπεδα, αλλά και με τις δηλώσεις του περί «απερισκεψίας» όσον αφορά στον πυροβολισμό του άτυχου μαθητή. Και όλα αυτά την ώρα που η Παιδεία βρίσκεται σε πρωτοφανή αναβρασμό, με καταλήψεις σχολείων και επεισόδια στα πανεπιστήμια.

[Κείμενο του δημοσιογράφου Βασίλη Γούλα στην Εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»]

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος28/12/08 22:16

    δεν σας καταλαβαινω ρε! πανω που ενας πολιτικος σας λεει και σας δειχνει την αληθεια του ζητατε να πει ψεμματα και να την κρυψει? καλα σας κανουνε ρε και σας καρπαζωνουνε! αμετανοητοι οπαδοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.