8.2.10

Συμφωνία κυριών στα δύο μεγάλα κόμματα! Δεν θα δοθούνε χρίσματα στις δημοτικές εκλογές στην επαρχία;

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό portal ZoomNews, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται ότι θα προχωρήσουν σε συμφωνία κατά των χρισμάτων στις προσεχείς εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρηγίλλης και την Ιπποκράτους, και οι δύο αρχηγοί σκέφτονται να δοθούν χρίσματα μόνο στους μεγάλους δήμους και κατά τα άλλα να αρθεί ο κομματικός χαρακτήρας της αναμέτρησης.
Σε μια τέτοια περίπτωση, ο χάρτης θα βαφτεί πράσινος και γαλάζιος αναλόγως των αποτελεσμάτων στις περιφέρειες, όπου θα δοθεί η κεντρική πολιτική μάχη. Στο ΠΑΣΟΚ πιστεύουν ότι έτσι θα αμβλυνθούν οι αντιρρήσεις τοπικών παραγόντων για τον «Καλλικράτη» και στο περιβάλλον του Σαμαρά εκτιμούν ότι έτσι θα γλιτώσουν το πολιτικό κόστος από τα φιλοντορικά αντάρτικα σε δήμους, όπου η κατάσταση είναι ακόμη πλήρως ανεξέλεγκτη από τη νέα ηγεσία.
Διαβάστε σχετικά:

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10/2/10 08:39

    Η ΤΑ θα χρωματισθεί πράσινο-μπλέ το πάνω χέρι θα το έχει η συντηρητική παράταξη, και ο λαός θα σιγοψιθυρίζει το άσμα των ασμάτων «μια είναι η ουσία, το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.

    Ας έχουν υπ’ ‘όψη τους τα στελέχη των πολιτικών σχηματισμών το χθεσινό δημοσίευμα της “piazza del popolo” για τις ΜΚΟ του κ. Στυλιανίδη. Η αναφερόμενη στο σχόλιο ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ την γευθήκαμε στις παραμονές των εκλογών της ΤΑ του 2006 με τα γνωστά αποτελέσματα.
    «Η ΜΚΟ «Αλληλεγγύη», κάτω από την ομπρέλα της Εκκλησίας, με διευθυντή τον Δ. Φουρλεμάδη, εξασφάλισε περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ για τα οποία κλήθηκε να λογοδοτήσει έπειτα από καταγγελίες που έγιναν. Τα δικαιολογητικά που έφερε στο ΥΠΕΞ δεν κρίθηκαν ικανοποιητικά και ανάγκασαν την τότε υπ. Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη να παραπέμψει την υπόθεση στη Δικαιοσύνη. Ο διευθυντής της «Αλληλεγγύης» Δημήτρης Φουρλεμάδης έδειχνε μια προτίμηση στην έδρα του αρμόδιου υφυπουργού για την προμήθεια της επισιτιστικής βοήθειας, ενώ μαζί είχαν επισκεφτεί καταυλισμούς Ποντίων στη Ροδόπη, όπου μοίρασαν τόνους τρόφιμα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.