5.2.10

Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος της Κομοτηνής!


Ο τίτλος φέτος ανήκει δικαιωματικά στον δήμαρχο της Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη, καθώς είναι στους in της εφημερίδας «ο Χρόνος»! Βέβαια αν μας έκανε την χάρη ο πρώην Ευριπίδης Στυλιανίδης και έδινε το παρών στην πόλη της Κομοτηνής θα είχε αυτός τον τίτλο, αλλά βλέπεται το καθαρό περιβάλλον των βορείων προαστίων της Αθήνας, τον κρατά εκεί.
Καλές Απόκριες

3 σχόλια:

  1. ΧΙΧΙ5/2/10 11:59

    ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ.ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ.ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/2/10 12:06

    ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΑΡΧΙΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΤΗΣ 10ας ΕΊΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθαρό περιβάλλον τα Β. Προάστια? Σο 'στριψε εντελώς??? Ξέρεις τι βρέθηκε να περιέχει ο αέρας των Β.Π.? Άσε καλύτερα, γιατί -τώρα που γράφω- έρχεται και το φαΐ μου! Ένα πράγμα θα σου πω: οι κάτοικοι των Β.Π. ΔΕΝ θα ζήσουν πολλά χρόνια κι ας έχουν το... Γιακούμπ μπάρμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.