5.2.10

Μην πυροβολείτε τον Σωκράτη!...

Νομίζω ότι στην κυβέρνηση εκτός του ότι έχουν μπλέξει λίγο τα μπούτια τους, με τον πολύ συντονισμό και την πολύ διαβούλευση, πρέπει να καταλάβουν ότι για να στηριχθεί η οποιαδήποτε απόφαση τους, πρέπει να υπάρχει κόμμα! Όταν όμως όλο το κόμμα είναι στα υπουργεία, στις γενικές γραμματείες, στα διοικητικά συμβούλια ή στην Βουλή, αυτό δεν μπορεί να γίνει. Αποτέλεσμα, ο Σωκράτης Ξυνίδης να έχει μείνει μόνος του και να πολεμάει … με τα θηρία!

Όσοι γνωρίζουν από κοντά τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ξέρουν το πόσο καλός είναι στην οργάνωση, καθώς και το πόσο αποτελεσματικός! Τα παραδείγματα είναι πολλά, με πρώτα και καλύτερα τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών του 2007 και 2009 στην Ξάνθη, καθώς και αυτά των Ευρωεκλογών του Ιουνίου, μιας και ο νυν βουλευτής είχε διατελέσει γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης εκείνο το διάστημα.
Σας παρακαλώ εκεί στο κόμμα, μην «κάψετε» τον Σωκράτη! Βοηθήστε τον, για να πάει το κόμμα μπροστά. Καταλάβετε ότι μερικοί δεν θέλουν κρατικοδίαιτες θέσεις, αλλά θέλουν να βλέπουν να πηγαίνει το κόμμα μπροστά, να συνομιλεί με τον λαό και να τον αφουγκράζεται! Να είναι κοντά στον εργαζόμενο, στους μικρομεσαίους, στους αγρότες, στους νέους…

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/2/10 11:49

    Αυτοπυροβολήθηκε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/2/10 12:03

    Η διαφωνία είναι η δημιουργία της σκέψης.
    Δεν του έκατσε όμως του κ. Ξυνίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/2/10 14:08

    Ειναι δυσκολο να εισβαλεις στην οικογενεια των "λαμογιων"....αυτο ειναι αληθεια...και πολυ θα τοθελαν να μην τους κλεινει το δρομο ενας αγωνιστης επαρχιωτης,σαν τον Σωκρατη...Ειτε το θελουν,ειτε οχι,θα τον υποστουν και θα καταλαβουν καλα,οτι οι εποχες των παχιων αγελαδων γι αυτους,εχουν παρελθει προ πολλου...ας μην κανουν ονειρα λοιπον!!!Τα λαμογια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεωρώ ότι ο Σωκράτης, εκτός του ότι προσπαθεί να φιάξει απο την αρχή το ΠΑΣΟΚ - και ευχαριστώ δεν θα ακούσει απο κανέναν - πρέπει να είναι πιο συχνά στην Ξάνθη, που έχει κενό εκπροσώπησης, μετά την αναβάθμισή του στην ηγεσία του Κινήματος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/2/10 16:06

    καλα κρασια ρε πρασινοι αριστεροι αμερικανοι σοσιαληστες οπαδοι του τζεφρευ.

    «Κόκκινη κάρτα» στον Γ. Παναγιωτακόπουλο έβγαλε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σ. Ξυνίδης, δείχνοντάς του την πόρτα της εξόδου από το κόμμα. Αφορμή η κριτική που ασκεί ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας στα οικονομικά μέτρα. «Κάποιος που κάνει τέτοια διαπίστωση (σ.σ.: ότι η κυβέρνηση ασκεί σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική) να ρωτήσει πρώτα τον εαυτό του τι δουλειά έχει σ’ αυτό το κόμμα», δήλωσε χθες, από τη Θεσσαλονίκη, ο κ. Ξυνίδης. Κάλεσε μάλιστα τον Γ. Παναγιωτακόπουλο αντί να «πετάει» πολιτικά τσιτάτα, να σκεφτεί μήπως πρέπει να αποχωρήσει για άλλα σχήματα, που, κατά τη γνώμη του, είναι πιο ριζοσπαστικά και πιο αριστερά.
    (Σχολιο: ΩΩΩ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.