28.1.10

Που πήγαν τα λεφτά; Να τα λεφτά! 5,5 δις χάρισαν σε χρηματιστηριακή εταιρία που εμπλέκεται στο σκάνδαλο των ομολόγων


Σε παραγραφή χρεών της τάξης των 5,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, της επιχείρησης ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΧΕΠΕΥ που εμπλέκεται στην υπόθεση των δομημένων ομολόγων, προχώρησε το 2007 η ΔΟΥ Αθηνών, σύμφωνα με τον ισολογισμό - απολογισμό του 2008 για τον κρατικό προϋπολογισμό, που συζητήθηκε χθες στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Το συγκεκριμένο στοιχείο - που προκύπτει από τον ισολογισμό - κατήγγειλε αρχικά στη Βουλή ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κουσελάς και στη συνέχεια ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/1/10 15:44

    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΕΟ!!!
    ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΟΛΑ, ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ, ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΛΟΙ ,ΜΙΚΡΟΝΟΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ, ΩΡΜΗΣΑΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΞΕΓΗΜΝΩΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΕΧΡΕΩΣΑΝ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΔΑΝΕΙΑ .
    Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/1/10 22:34

    28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008 -28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010.ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ XΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ

    Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, o μόνος Έλληνας ηγέτης σε μία κοινωνία παρακμής, υποτέλειας και αθλιότητας.
    Είτε συμφωνούμε μαζί του είτε διαφωνούμε, είτε πιστεύουμε είτε όχι, ο Χριστόδουλος υπήρξε η πιό μαχητική φωνή εναντίον του νεοφιλελεύθερου εκσυγχρονισμού και της παγκοσμιοποίησης της απανθρωπιάς .
    Γι αυτό τον μίσησαν, τον έβρισαν και τον πολέμησαν όσο καμμία άλλη προσωπικότητα τα τελευταία χρόνια.
    Ας μην επιχαίρουν όμως οι ανελέητοι εχθροί του. Ο Χριστόδουλος έδειξε τον δρόμο της αντίστασης. Δεν θα τον ξεχάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/1/10 22:36

    AYTA DEN XATHKAN.
    - 1 tou TSOUKATOY POY EINAI OEO;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.