28.1.10

Χωρίς φως είναι οι γειτονιές της Κομοτηνής

Μπορεί ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης να λέει ότι «νοικοκύρεψε» την πόλη και τους οικισμούς, αλλά εν έτει 2010, αρκετές περιοχές της Κομοτηνής δεν έχουν ακόμα φως! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΔΕΛΤΑ, οι κάτοικοι των περιοχών αυτών δηλώνουν πως θα πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα! Όπως θα δείτε και στο βίντεο υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για τους περαστικούς αλλά κυρίως για τους διερχόμενους οδηγούς οι οποίοι κυριολεκτικά οδηγούν στα τυφλά με κίνδυνο ακόμα και να προκαλέσουν ατύχημα.
Δήμαρχε καλές οι δημόσιες σχέσεις με τους δημοσιογράφους και τα γλέντια, τα οποία κι αυτά πληρώνονται από το ταμείο του Δήμου (δεν νομίζω να πλήρωσες από την τσέπη σου), αλλά έτσι ονειρεύτηκες την Κομοτηνή; Έτσι είναι για σένα η «Σύγχρονη Πόλη»; Μπορεί να το εμπέδωσες κι εσύ ότι δεν θα ξαναεκλεγείς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θ’ αφήσεις την πόλη και τους οικισμούς στο έλεος σου!!!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/1/10 18:13

    Σε οκτώ μήνες οι Κομοτηναίοι θα ψάλουμε:

    Είδομεν τό φώς τό αληθινόν,
    ελάβομεν Πνεύμα επουράνιον,
    εύρομεν Πίστιν αληθή,
    αδιαίρετον Τριάδα προσκυνούντες,
    αύτη γάρ ημάς έσωσε.

    *************
    Απεταξάμην τον Σατανά
    Ο Εωσφόρος ηττήθηκε,
    Οι 12 Σοφοί της Σιών, θα καταχωνιασθούν στα σκοτεινά λαγούμια τους
    Υπομονή οκτώ και ένας μήνας μείνανε.
    Θα επανέλθει το φώς της αληθείας στη πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/1/10 12:31

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΤΣΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΝΤΖΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ Ν.ΤΣΑΝΑΚΛΗ.ΕΧΕΙ ΞΥΛΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ.Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.