21.12.09

Μείνετε … συντονισμένοι και βοηθήστε το Παιδικό Χωριό SOS στο Αρίστηνο του Έβρου

«Πολλά παιδιά χρειάζονται πολλούς φίλους. Φίλους που θα ενδιαφερθούν για την ανάπτυξη, την ασφάλεια και την ελπίδα αυτών των παιδιών για ένα καλύτερο αύριο. Φίλους που με την μικρή ή μεγάλη συνδρομή τους θα βοηθήσουν να βρουν αυτά τα παιδιά μια νέα αγκαλιά αγάπης και μία νέα οικογένεια στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος». Το μήνυμα αυτό είναι των παιδιών από τα Παιδικά χωριά SOS. Μήνυμα το οποίο μας παρακάλεσαν να το «μεταδώσουμε» κι εμείς μέσω του μπλόγκ μας και να «διαφημίσουμε» την αξιέπαινη πρωτοβουλία του ραδιοφωνικού σταθμού «Δίαυλος 92,4»!
Ο συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός συνεργάζεται με τα Παιδικά Χωριά SOS, ενισχύοντας το έργο τους και αναδεικνύοντας παράλληλα, τον κοινωνικό του ρόλο. Γι’ αυτό το λόγο τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι αφιερωμένα στα Παιδικά Χωριά SOS και ιδιαίτερα στο παράρτημά τους στο Αρίστηνο του Νομού Έβρου.
Κατόπιν επικοινωνίας που είχε ο Ραδιοφωνικός Σταθμός με τον Διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS τους απέστειλε μία λίστα με τις ανάγκες ή τις ελλείψεις που έχουν τα σπίτια προκειμένου να υποδεχτούν με τη νέα χρονιά, τους μικρούς κατοίκους τους.
Έτσι λοιπόν ο «Δίαυλος 92,4» πραγματοποιεί μία εβδομάδα εξωτερικών μεταδόσεων, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα ή όσα περισσότερα αντικείμενα από την λίστα που τους απέστειλαν. Από το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου ο «Δίαυλος 92,4» θα ταξιδέψει στις πρωτεύουσες των Δήμων του Νομού Ροδόπης ( Ξυλαγανή, Αίγειρο, Ίασμο, Σάππες και Κομοτηνή) πραγματοποιώντας 4ωρες πρωινές ζωντανές εκπομπές για την ευόδωση του σκοπού αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.