31.5.09

Μαύρο στον μαυρογιαλούρο Στυλιανίδη και από την Κατερίνη!

Στην Πιερία βρίσκεται ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, λόγω των Ευρωεκλογών και θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους εκεί θεσμικούς και κομματικούς φορείς! Πιο συγκεκριμένα θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη, τον Δήμαρχο, το Νομάρχη, ενώ πριν μιλήσει το βράδυ σε κομματική συγκέντρωση στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης, θα έχει συνάντηση με τη ΝΟΔΕ Πιερίας.
Πως θα το υποδεχθούν οι ΟΝΝΕΔίτες από την Κατερίνη; Σίγουρα όχι με τις καλύτερες διαθέσεις. Διαβάστε στο blog «Πιέριοι : ενημέρωση και σχόλια χωρίς λογοκρισία» και θα καταλάβετε… Τίτλος της ανάρτησης: «Αγανακτισμένος ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ Κατερίνης: Να μην πάμε απόψε στον Στυλιανίδη».
Περισσότερα εδώ…

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/5/09 20:18

    Η ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ. ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ;

    ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ Η ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ Η ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΛΕΕΙ. ΜΑ ΤΙ ΒΛΑΚΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΓΕΛΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΙΚΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΕΙ ΠΑΡΑ ΤΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΠΟ CIA ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΜΕΔΕΣ. ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΑΛΟΓΟ. ΒΑΛΤΕ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/5/09 20:51

    OTAN ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ....Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ απέφυγε -και αποφεύγει- να τοποθετηθεί στα μεγάλα ζητήματα. Αντί να συμβάλει στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την κρίση για μικροκομματικούς λόγους. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν έβλεπαν, δεν άκουγαν, δεν παραδέχονταν ούτε καν ότι υπάρχει η διεθνής κρίση. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, εμφάνιζαν την παγκόσμια κρίση τάχα ως «ελληνικής προέλευσης». Για ένα μεγάλο διάστημα, κινδυνολογούσαν απροκάλυπτα σε βάρος της χώρας. Διακήρυσσαν ότι η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να δανειστεί. Υποστήριζαν ότι «καταρρέει, τάχα, η Οικονομία μας».

    Ήξεραν, πολύ καλά, ότι βλάπτουν τα συμφέροντα της χώρας. Ότι αποθαρρύνουν ξένους επενδυτές. Ότι δυσκολεύουν τον αγώνα των Ελλήνων για νέες επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας. Και όμως! Συνέχιζαν και συνεχίζουν. Αποδεικνύουν, με τον πιο κραυγαλέο τρόπο, ανευθυνότητα απέναντι στην πρόκληση της παγκόσμιας οικονομικής θύελλας. Αποδεικνύουν ανευθυνότητα στην Οικονομία, στην πιο επείγουσα σήμερα εθνική υπόθεση.

    Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ επιδίδεται, συστηματικά και σχεδιασμένα, σε μια στείρα απόπειρα μηδενισμού, παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης των πραγμάτων. Έφτασαν στο σημείο να ξεχωρίζουν και να διαχωρίζουν τους Έλληνες, με βάση τις πολιτικές τους προτιμήσεις. Επιστράτευσαν συνθήματα που συνιστούν ύβρη στους πολίτες. Αφού χαρακτήρισαν «βάρβαρους» τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, συνέχισαν με μια ασυνάρτητη «βαρβαρολογία». Αφού απέτυχαν και σ’ αυτό, ξαναγύρισαν στην κινδυνολογία.

    Προσπαθούν να μεταφέρουν σε εθνικό επίπεδο τα εσωκομματικά τους άγχη. Διακηρύσσουν πως «είτε αλλάζουν, είτε βουλιάζουν»! Αυτό, βέβαια, δεν μας αφορά και δεν με αφορά! Είναι δική τους υπόθεση. Δεν εκφράζει κανένα υπαρκτό δίλημμα για την ελληνική Κοινωνία. Αλλά δεν μπορούν να κρίνουν εξ ιδίων τα εθνικά! Δεν μπορούν αυτοί που δημιούργησαν τα πιο μεγάλα προβλήματα στον Τόπο, να ισχυρίζονται πως, είτε θα ξαναπάρουν την εξουσία, είτε ότι θα βουλιάξει η χώρα. Η βουλιμία τους είναι γνωστή. Η αμετροέπειά τους είναι δεδομένη. Ο εκβιασμός τους, όμως, δεν περνά στην Κοινωνία, δεν περνά στους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re galazia stroumfakia tparte to xampari o GIWRGOS einai megalos hgeths oxi san thn dikh sas thn mpouxesa pou katestrepse thn ellada h ksefwnhmenh.oikogeneiako to exoun to kousouri oi karamnlhdes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/5/09 21:46

    ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ!!!!! ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΗΦΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΑΚΟΥΣΕ ΦΩΝΕΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ. ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣΤΙΣΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥ, ΕΚΡΥΨΑΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΟΔΩΣΑΝ ΠΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/5/09 21:49

    μια πασόκω της οικογένειας βαλιακαλντανατου ξεφωνίζει. καλε φερε τον σύμβουλο παλι μαζι με γιωργακη και αδερφια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/5/09 21:51

    ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/5/09 22:43

    kala akomh den ton katalavate stroumfakia oti hmpouxesa pou exete gta arxhgo den phdaei oute tis efhmerides rwthste kai kanenan salonikio na sas pei.rwtiste kanenan zaxopoulo na sas pei ti krivan ta perifima dvd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος31/5/09 22:50

    Με αγωνία περιμένουν οι νεοδημοκρατες
    την 7η Ιουνίου για να γιορτάσουν με τον αρχηγό τους του "κώλου τα εννιάμερα", τους έλειψε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος31/5/09 23:04

    mhn ksexasete a kalesete kai ton lazopoylo na giortasete mazi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος31/5/09 23:31

    Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΑΥΝΑΝ Ο ΥΙΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 3000000 ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΚΤΥΠΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑ ΤΗ ΝΔ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚΙΑ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΘΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΠΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΑΝΤ. ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΤΕ ΠΟΛΥ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος31/5/09 23:33

    ΑΛΛΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΤΙΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚΩ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος31/5/09 23:46

    ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ (ΚΡΥΨΙΝΟΥΣ ΔΕΞΙΟΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΕΛΕΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ). ΛΕΝΕ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΘΕ ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ Η ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΣΙΒΗΡΙΑΣ Η ΝΕΚΡΟ. ΚΟΙΤΑ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος31/5/09 23:46

    re galazio stroumfeaki poses fores tha sou to pw den katalavaineis oti h mpouxesa pou exete gia arxhgo den mporei na gamhsei.olh h salonikh to exei toumpano kai seis krufo kamari o gamos me thn daskalitsa staxth sta matia einai otan mateytike gia ton gnwsto kosmhmatopwlh ths salonikhs pou yous epiasan sta tessera.ayto kalyptei o zaxopoulos etsi ton kraraei me ta dvd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος31/5/09 23:49

    ο βαλλιανατος να δεις τι κρυβει για τις μερες που ηταν συμβουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος31/5/09 23:54

    o valianatos phre to mpoulo toy eseis thn kratate akomh thn mpouxesa pou paristanei ton andra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος1/6/09 14:28

    H Δεξιά τελειώνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος1/6/09 16:37

    Ο ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΝ ΧΑΖΟΤΖΕΦΡΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΗ. ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 2007. ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΛΗΔΕΣ; ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΚΕ ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΕΕ; ΕΔΩ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΣΙΛΙΑΝΕΣ (ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΥ). ΒΑΛΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.