18.12.09

Η Άννα Διαμαντοπούλου στην Κομοτηνή. Εθνική κοινωνική συμφωνία για την Οικονομία

Το περίγραμμα των μέτρων με τα οποία η κυβέρνηση φιλοδοξεί να περιορίσει το έλλειμμα κατά 24 δισ. ευρώ μέσα σε 4 χρόνια, ώστε να διαμορφωθεί κάτω από το 3% του ΑΕΠ στο τέλος του 2013, παρουσίασε περιληπτικά κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε στην Κομοτηνή η Άννα Διαμαντοπούλου.
Η επίσκεψη της υπουργού Παιδείας εντάσσεται στην καλύτερη ενημέρωση του κόσμου από το ΠΑΣΟΚ, στην πρόσκληση που απηύθυνε από το Ζάππειο ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προς όλους τους κοινωνικούς εταίρους, τα πολιτικά κόμματα και τους πολίτες σε μια νέα εθνική κοινωνική συμφωνία για την ανασυγκρότηση της χώρας και την έξοδο από την οικονομική κρίση. Να σημειωθεί ότι την ίδια μέρα, στελέχη του κόμματος επισκέφθηκαν όλους τους νομούς της χώρας για τον ίδιο λόγο.
Δείτε την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/12/09 20:25

    Ο όλεθρος της Α' Πασοκικής εικοσαετίας θα πληρωθεί πανάκριβα από τούτον εδώ τον τόπο...
    Δυστυχώς, φθάνουμε στο σήμερα και με καθυστέρηση 20 ετών για τον τόπο, το κυβερνητικό ΠΑΣΟΚ του 2010 του Γ. Παπανδρέου, έρχεται - υπό την πίεση των πραγμάτων - να ...αποκαθηλώσει στην κυριολεξία το ΠΑΣΟΚ του 1981-89 του Ανδρέα Παπανδρέου και ταυτοχρόνως να δικαιώσει με τα όσα είχε προτείνει για την ...διάσωση της Εθνικής οικονομίας, τον πάντα μεγάλο Κων/νο Μητσοτάκη, και ο οποίος δυστυχώς για τη χώρα μας, ουδέποτε εισακούσθηκε.!
    Όσοι στο σημερινό ΠΑΣΟΚ... ανακάλυψαν τώρα ότι δεν ...αντέχουμε την θηριωδία των αμοιβών των εργατών στον ΟΛΠ ή τις αργομισθίες της ΔΕΗ, προσωποποιούν την πολιτική Νέμεσι...
    Η θεία δίκη όμως δεν ξεχνά ποτέ.
    Αυτή η ..."άδικη" πολλές φορές θεία δίκη - δυστυχώς - παρασέρνει στο διάβα της όλα τα όνειρα τις φιλοδοξίες, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης κοινωνίας.
    Όλης της Ελληνικής κοινωνίας, εξαιρουμένων των μελών εκείνων που ως λαδωμένα γρανάζια έσερναν την ολόλευκα ανθοστολισμένη άμαξα της αλήστου μνήμης Α' Παπανδρεϊκής εποχής, με προορισμό την αφετηρία της ...Αγράμπελης και την έδρα της ... Κοσκωτικής και ...Λουβαρικής φιλίας.
    Μιας εποχής, όπου τα των πεντακοσίων εκατομμυρίων δραχμών δωράκια προς τους κάθε λογής ...Μαυράκηδες είχε καταστεί σήμα κατατεθέν υπέρ ...ημετέρων.!
    Οποίον έγκλημα η ηθελημένη λήθη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/12/09 06:33

    «Παιδεία Ελληνική και όχι πολυπολιτισμική»

    http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3175:-l-r&catid=101:2008-10-17-07-36-27&Itemid=288

    ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    http://www.youtube.com/watch?v=jBcQ7hANAGU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/12/09 08:52

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

    ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΑΝΤ;

    ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ 3 ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΕΥ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΣΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣΧΩΡΑΣ;

    ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΣΟΚΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΩΙΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

    ΠΑΜΑ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

    ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/12/09 22:14

    Στην άθλια χώρα της μίζας, της διαπλοκής, της ρεμούλας, των δημοσίων ψηφοφόρων υπαλλήλων και των μεγαλοεργολάβων-καναλαρχών...

    Σε λίγες μέρες μπαίνουμε στη δεύτερη δεκαετία του 2000 και το “ισχυρό” ελληνικό πασοκικό κράτος, με τα τεράστια κονδύλια από την Ευρώπη, τους εθνικούς του εργολάβους και ιδιοκτήτες ΜΜΕ, του λαμπρούς πολιτικούς και τους περίλαμπρους υπηκόους κατόρθωσε να κοπεί συγκοινωνιακά στα δύο. Μιλάμε πλέον ότι η Ουγκάντα αποτελεί πρότυπο οργάνωσης.

    Μέχρι τώρα, για να πας από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα (και φυσικά δεν μιλάμε μόνο για τουρισμό, μιλάμε για εμπόριο, για επικοινωνία, εργασία κτλ.) έπρεπε να περάσεις από την κοιλάδα των Τεμπών όπου και ο δρόμος είναι τόσο απότομος και στενός που σε συνδυασμό με την έλλειψη κυκλοφοριακής αγωγής του νεοέλληνα αποτελεί την αιτία για τόσα τραγικά δυστυχήματα. Εάν περνούσες αλώβητος έπρεπε να περάσεις και από τον Μαλλιακό, όπου είχαμε μια από τα ίδια. Όποιος έφτανε Αθήνα έπρεπε να κάνει τον σταυρό του που έφτασε σώος και μετά από τόσες ώρες κουραστικής οδήγησης και μετά άντε για την επιστροφή!

    Μέσα σ’ όλα αυτά πρέπει να πληρώνεις κάθε τρεις και λίγο διόδια, ευχαριστώντας το κράτος για τις “παροχές” του και δίνοντας χρήματα σε αυτό ή στις εταιρείες που εκμεταλλεύονται τα διόδια για να κάνουν κι άλλες τέτοιες “παροχές”. Ασχέτως εάν η νομοθεσία ορίζει ότι ο δρόμος πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις για να υπάρχουν διόδια…

    Πλέον όμως και για αρκετούς μήνες δεν θα υπάρχουν ούτε τα Τέμπη, καθώς το εμπνευσμένο έργο του Σουφλιά κατέρρευσε, μετά από μια κατολίσθηση βράχων που προκλήθηκε από τα φουρνέλα που μπήκανε; για τη διάνοιξη σήραγγας απο τις βροχές;[κανείς δεν γνωρίζει σήμερα] και κόστισε τη ζωή του μηχανικού, ο οποίος καταπλακώθηκε! Αυτά συμβαίνουν στην χώρα που κυβερνούν οι αριστεροί συνδικαλιστές, οι τεμπελχανάδες δημόσιοι υπάλληλοι, οι μεγαλοεργολάβοι, οι λαθρομετανάστες και οι μεγαλο-ΜΜΕ πάτρωνες του ΠΑΣΟΚ της αμερικάνικης οικογένειας τζεφρευ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.