18.12.09

Έγγραφο της αστυνομίας «βάζει φωτιά» στο Δήμο Κομοτηνής! Τι θα κάνει τώρα ο εισαγγελέας;

Το πιο αμφιλεγόμενο happening των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κομοτηνής στην πλατεία της πόλης μας, είναι σίγουρα το παγοδρόμιο! Κι αυτό, γιατί η δημοτική αρχή από την πρώτη μέρα λειτουργίας του έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, λέγοντας πως ούτε τραυματισμοί υπάρχουν, αλλά και ούτε χαρτιά τα οποία έχει στείλει η αστυνομία και αφορούν την άδεια λειτουργίας του.
Πάντως έγγραφο από το Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής υπάρχει, το οποίο έχει αποσταλεί στο Δήμο Κομοτηνής, τη Νομαρχία Ροδόπης και τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, με αριθμό πρωτοκόλλου 1017/35/1-α, στις 15 Δεκεμβρίου! Κλικ στην φωτογραφία...

Τι θα κάνει τώρα ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης, έχοντας στα χέρια του το συγκεκριμένο έγγραφο;;; Ο Δήμος Κομοτηνής και ο δήμαρχος Δημήτρης Κοτσάκης θα ζητήσουν συγγνώμη για τα ψεύδη που έχει πει κατά καιρούς για το θέμα; Η αξιοκρατία και η διαφάνεια τελικά στην ζωή μας, είναι ένα τελικά όνειρο απατηλό! Φανταστείτε αν κοινοποιούνταν κάποιο έγγραφο που αφορούσε κάποιον ιδιώτη και όχι κάποια δημόσια υπηρεσία. Θα υπήρχε η ίδια αντιμετώπιση;
Διαβάστε σχετικά:
Κλείνει το παγοδρόμιο; Έγγραφο από την αστυνομία κοινοποιήθηκε χθες στον Δήμο Κομοτηνής!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/12/09 13:43

    Η απαξίωση της πόλης απέναντι στην θεσμική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, αποτελεί τεράστια θεσμική ευθύνη, την οποία δεν μπορούμε να την προσπερνάμε. Αποτελεί πραγματικά παράδειγμα προς αποφυγήν, που δηλητηριάζει τη θεσμική λειτουργία της συμμετοχικής δημοκρατίας, απαξιώνει αυτή καθαυτή την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ και ουσιαστικά παραπέμπει σε μαύρες σκέψεις για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε στο πλαίσιο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
    Το παράδειγμα η παράνομη λειτουργία του «τραυματοδρομίου» και τα θύματά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/12/09 16:00

    Ο Κοτσακης με απογοητευσε,δεν περιμενα να ειναι τοσο ανευθυνος.Εαν το πλακωσουν οι γονεις ,στις μυνησεις,για το παγοδρομιο,θα πουλησει το σπιτι του,και θα χασει το χωριο,την πολυτελεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.