25.11.09

Και εργασία προσφέρει το παγοδρόμιο στην πλατεία της Κομοτηνής

Εργαζόμενους ζητά η εταιρία που έστησε στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, το παγοδρόμιο «the white fantasy». Η εταιρία ονομάζεται ΠΡΟΒΟΛΗexpo (δες εδώ) και σύμφωνα με πληροφορίες της δόθηκε ο συγκεκριμένος χώρος δωρεάν από το δήμο Κομοτηνής, με μόνο σκοπό να ψυχαγωγήσει τις γιορτινές ημέρες του Κομοτηναίους.

Οπότε και πάλι στα ταμεία της δημοτικής αρχής δεν θα μπει ούτε ένα ευρώ. Νοικοκυρεμένα πράγματα. Είπαμε, τελευταία Χριστούγεννα…

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/11/09 19:35

    Κατ' αρχή δεν νομίζω να παραχώρησε ο Δήμος τον χώρο χωρίς κανένα αντάλλαγμα, αν κι ο Ζυγουράκης (provoliexpo) πάντα βρίσκει τρόπο να "χωθεί" σε έναν Δήμο προκειμένου να πετύχει το σκοπό του.
    Σχετικά με την αγγελία, ας προσέξουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι γιατί ο άνθρωπος δεν φημίζεται για καλοπληρωτής (τουλάχιστον στη Θεσσαλία). Δε λέω βέβαια ότι δεν πληρώνει καθόλου, απλά αν μπορεί να "ρίξει" κάποιον θα το κάνει. Είναι η περηφάνια του βλάχου βλέπετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/11/09 20:53

    Τι θα πει "δε νομίζω". Για το Δήμο Κομοτηνής μιλάμε που επί χρόνια δεν εισέπραξε μία για τη κατάληψη χώρου στη Λαϊκή Αγορά, δεν ήλεγξε την επέκταση των καταστημάτων στα πεζοδρόμια και το αποκορύφωμα: έδωσε προφορική οδηγία στους μισθωτές δημοτικών ακινήτων να καταβάλουν τα μισθώματα σε τραπεζικό λογαριασμό (όχι του Δήμου), που αυτή τη στιγμή είναι άδειος. Τι θα πει "δε νομίζω";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/11/09 09:40

    Τα αυτοκινητα του μονιμου χορηγου,παλι στην πλατεια. Αναθεση,ελεω Κοτσακη.Θα δουμε... η κυρια θ αφησει την δουλεια της,για να κατασκηνωσει στην πλατεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ FOTO ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ.ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΤΟΥΜΠΕΣ!!
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ, Ο Κ. ΖΥΓΟΥΡΑΚΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΥΙΣΚΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.