25.11.09

Τεχνικό Πρόγραμμα χωρίς εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις!!!

Ένα Τεχνικό Πρόγραμμα ύψους 35 περίπου εκατομμυρίων ευρώ για το έτος 2010, χωρίς όμως εξασφαλισμένες χρηματοδοτικές πηγές για την πλειοψηφία των έργων και μελετών που προτείνονται, παρουσιάστηκε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής την Τρίτη το απόγευμα.

Η αντιπολίτευση σύσσωμα το καταψήφισε, ενώ ο Τάσος Βαβατσικλής, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Πορεία» το χαρακτήρισε αντιαναπτυξιακό, χωρίς οράματα, υπερφίαλο και ανεφάρμοστο. Ακούστε την τοποθέτηση του Τάσου Βαβατσικλή στο δημοτικό συμβούλιο.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/11/09 20:05

    Λαζόπουλος: Η ακροδεξιά είναι η μάστιγα της κοινωνίας και αγωνίζομαι για την εξάλειψή της…

    Ξαναχτύπησε ο εθνικός γελωτοποιός μας χθες ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ αμφισβήτησε την Ελληνικότητα της Β. Ηπείρου και της Κωνσταντινούπολης αφήνοντας επίσης να εννοηθεί πως η Ελλάδα προκαλεί πρόβλημα στα σύνορα άλλων χωρών. Φυσικά και δεν έμεινε εκεί καθώς υπήρξε για ακόμα μια φορά θερμός υποστηριχτής των «παιδιών με τις κουκούλες». Κατηγόρησε για αυθαιρεσία την αστυνομία που συνέλαβε την 22χρονη φερόμενη ως μέλος των Πυρήνων Φωτιάς και συνέκρινε το περιστατικό με την υπόθεση Χριστοφοράκου. Ο λαϊκισμός σε όλο του το μεγαλείο. Άλλο η υπόθεση Siemens και Χριστοφοράκου, άλλο η εγχώρια τρομοκρατία. Βέβαια και στο παρελθόν έχει διαπρέψει δια των απόψεών του ο κ. Λαζόπουλος, ο οποίος μάλιστα προ μερικών εβδομάδων δήλωσε πως η «ακροδεξιά» (εννοώντας πάντα τον πατριωτισμό) είναι η μάστιγα της κοινωνίας και αγωνίζεται για την εξάλειψή της από τη ζωή μας….
    Κ. Λαζόπουλε αποφασίστε, σάτιρα κάνετε ή μαύρη προπαγάνδα; Δεν έχουμε καμιά όρεξη να ασχοληθούμε με το άτομό σας αλλά όπως βλέπετε το star system σας έχει εκλέξει ως mainstream φυσιογνωμία και ρυθμιστή της κοινής γνώμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ψάχνεις να βρεις ΔΗΜΑΡΧΕ? Ανθρώπους αδαείς, που δεν ξέρουν ούτε αριθμητική, να τα καταφέρνουν στα οικονομικά? Ή να ξέρουν τα θεσμικά πλαίσια?

    ΕΛΕΟΣ!

    Δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις? Κυνήγι, π.χ.? Ή... έστω... ψάρεμα? Ε???

    ΔΕΝ μαθαίνουν, τώρα στα γεράματα. Και ΔΕΝ φταίνει οι δάσκαλοί τους που απέτυχαν - φταίει το μυαλό που δεν "κόβει" ούτε... ΒΙΤΑΜ SOFT!

    Χαμένα πάνε τα λόγια. Μελέτη χρειάζεται - αυτό το "πράγμα" που απαιτεί φαιά ουσία...

    Δεν πειράζει... Ή μάλλον...

    ... ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΙΡΑΖΕΙ, αλλά παρηγοριόμαστε: Πάλι με χρόνους με καιρούς, πάλι δικά μας θα 'ναι!

    Και πάλι θα βγάλεις το φίδι απ' την τρύπα!!!

    Παλιά σου τέχνη κόσκινο (αλλά εγώ θα πήγαινα για κυνήγι...)

    Μερικούς μήνες υπομονή ακόμα... Με την επόμενη τουφεκιά θα τους έχουμε στη θράκα.

    Κι ας κάνουν αντιπολίτευση... πανέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/11/09 22:41

    Δεν είναι φίδι. Είναι σκουλήκι, σαράκι κι ώσπου να ξεκουμπιστεί δε θα υπάρχει καν Δημαρχείο. ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ - ΣΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.