7.11.09

Τα σίδερα της φυλακής ... είναι για τους λεβέντες

Επιτέλους κάποτε, κάποιοι πρέπει να πληρώσουν!

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/11/09 19:41

    …Για όσους δεν το γνωρίζουν υπήρχε και η Αρχαία Ελληνική λέξις «ξενηλασία»

    Τι μηχανεύονται προκειμένου να δικαιολογήσουν το συστηματικό σχέδιο καταστροφής των εθνικών κρατών με την περίφημη λαθρομετανάστευση! Ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ ήλθε στην Πατρίδα μας και μίλησε για την αρχαία ελληνική φιλοξενία! Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σχετικώς: «Την αρχαία ελληνική λέξη «φιλοξενία» από την οποία όπως είπε είναι ανάγκη να εμπνευστούμε χρησιμοποίησε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, μιλώντας στην εναρκτήρια συνεδρίαση του Παγκόσμιου Φόρουμ για τη μετανάστευση και την ανάπτυξη.».

    Ας αρχίσουμε με την λέξη «φιλοξενία», η οποία δεν είναι αρχαία Ελληνική, η αρχαία Ελληνική λέξη ήταν «ΞΕΝΙΑ» και σήμαινε κάτι το εντελώς διαφορετικό από το να μεταβληθεί μία μικρή χώρα σε καταφύγιο εκατομμυρίων ξένων, χωρίς υποδομές, χωρίς μέσα, μια πολυπληθής παράνομη είσοδος εκατομμυρίων ξένων, οι οποίοι είναι βέβαιον ότι θα διαλύσουν κυριολεκτικά μέσα στο χρόνο την χώρα αυτή!

    Σχετικά τώρα με τα της φιλοξενίας και της Αρχαίας Ελλάδος. Όπως ανέφερα και προηγουμένως, δεν υπήρχε η λέξη «φιλοξενία», αλλά η λέξις «Ξενία», η οποία ήταν ένα έθιμο πατροπαράδοτο των αρχαίων Ελλήνων με διαστάσεις θρησκευτικής πίστεως, το οποίο αφορούσε αποκλειστικά και μόνο την παροχή στέγης και τροφής στον ταξιδιώτη! Αυτό, μέχρι ούτος να αποχωρήσει, οπότε υπήρχε και ανταλλαγή δώρων και έκοβαν και έναν «αστράγαλον» (μικρό οστό ζώου) εις δύο μέρη και ο καθένας από τους δύο έπαιρνε ένα κομμάτι ώστε να χρησιμεύσουν αυτά για την μελλοντική τους συνάντηση είτε αυτών είτε των απογόνων των. Τι δουλειά έχει αυτό το πράγμα με τους λαθρομετανάστες; Η λεγόμενη λοιπόν φιλοξενία-ξενία των αρχαίων Ελλήνων δεν ήταν να προσφέρουν διαρκές άσυλο στους ξένους και να αλλοιώνεται έτσι ο φυλετικός και πολιτιστικός χαρακτήρας της πόλεως!

    Επίσης θα έπρεπε να ξέρει ο γ.γ. του ΟΗΕ και οι ενταύθα αντιρατσιστές ότι εκτός από την αρχαία ελληνική λέξη ξενία υπήρχε και η επίσης αρχαία ελληνική λέξη ΞΕΝΗΛΑΣΙΑ. Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, από αρχαιοτάτων χρόνων οι Σπαρτιάτες αποστρέφοντο την μετά των ξένων επικοινωνία, όντες «ξείνοισι απρόσμεικτοι». Ο νόμος του Λυκούργου απαγόρευε την διαμονή στην Σπάρτη άνευ αδείας των αρχών των ξένων γιατί εθεωρείτο ότι με τους άλλους τρόπους τα ήθη και τα έθιμά του θα βλάψει το ήθος της Πολιτείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/11/09 20:05

    Mα ποιός θα μας φυλάξει απ΄τους φύλακες;Ακούει ο Δρίνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΑΤΡΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΟΣΙΑΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ.
    5 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/11/09 11:34

    ΜΑΚΑΡΙ!ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΟΥ Τ ΑΥΤΙ.......ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΛΕΒΕΝΤΕΣ" ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΕΠΙΔΗΜΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/11/09 13:11

    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΙΟΥΤΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΙΕΣ. ΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/11/09 15:14

    Χθες η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη υπερψήφισε (114 υπέρ, 18 κατά, 44 αποχές) την Έκθεση Γκόλντστοουν, ορίζοντας τρίμηνη προθεσμία σε Ισραήλ και Παλαιστινίους για να διεξαγάγουν «ανεξάρτητες και αξιόπιστες έρευνες» για πράξεις που αποτελούν εγκλήματα πολέμου κατά την τριών εβδομάδων ισραηλινή επίθεση στη Γάζα, που ξεκίνησε στις 27 Δεκεμβρίου 2008, στη διάρκεια της οποίας έχασαν τη ζωή τους 1.400 Παλαιστίνιοι (οι περισσότεροι άμαχοι) και μόνο 13 Ισραηλινοί. Το Ισραήλ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ αρνείται να γίνει έρευνα.

    Ο νοτιοαφρικανός δικαστής Ρίτσαρντ Γκόλντστοουν στην έκθεσή του κατηγορεί(ΚΥΡΙΩΣ) το Ισραήλ, αλλά και τους… Παλαιστινίους(για λόγους ισορροπίας;) για εγκλήματα πολέμου κατά την επίθεση που πραγματοποίησε τον περασμένο χειμώνα στη Γάζα. Ο δικαστής δήλωσε πως “η μεγάλη πλειοψηφία αυτών που επικρίνουν την έκθεση δεν την έχει καν διαβάσει”, αναφέροντας ως απόδειξη “το γεγονός ότι οι επικρίσεις δεν αφορούν την ουσία της έκθεσης”.

    ΗΠΑ και Ισραήλ καταψήφισαν την έκθεση. Βρετανία και Γαλλία ήταν ανάμεσα στις 44 χώρες που απείχαν. Ανάμεσα στις απέχουσες χώρες ήταν και η Ελλάδα του πρωθυπουργού και υπουργού εξωτερικών Παπανδρέου… Πλήρης η ένταξη(και χωρίς προσχήματα) στο αγγλοσαξωνικό – σιωνιστικό μπλόκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/11/09 20:43

    To ...βαθυ πασοκ-μμε ειναι δω συντροφια αμερικανοι του πασοκ.

    Από την κατασκευαστική εταιρεία στο υπουργείο;...

    Θα δώσει εξηγήσεις η νέα γεν. γραμματέας Χωροταξίας;

    Γράφονται διάφορα για την νομική σύμβουλο του πρωθυπουργού Γλ. Σιούτη και την προηγούμενη επαγγελματική της ενασχόληση για λογαριασμό του εντιμότατου κ. Χριστοφοράκου κλπ. Η κ. Σιούτη τουλάχιστον απάντησε και ο καθένας μπορεί, έχοντας κατα νου τι λένε οι δύο πλευρές, να βγάλει τα συμπεράσματά του.
    Με τη νέα γενική γραμματέα Χωτοταξίας Μαρία Καλτσά η οποία απεκαλύψθη ότι μέχρι πρότινος μετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας, της ΓΕΚ - Τέρνα, όμως, τι θα γίνει; Δεν οφείλει να δώσει και αυτή εξηγήσεις; Όπως και αυτοί που εισηγήθηκαν την τοποθέτησή της σε μια τέτοια κυβερνητική θέση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/11/09 23:46

    Η κυβέρνηση της Δεξιάς της περιόδου 2004-2009 υπήρξε αποδεδειγμένα η χειρότερη μεταπολεμική κυβέρνηση απο κάθε άποψη. Και τα πρωτοκλάσατα στελέχη της μόνο ικάνα να φέρουν το τίτλο κουμπάρος και ξάδελφος του μάεστρου της μετριότητας "Κωνσταντίνου Καραμανλή" και για τίποτα άλλο. Να τους χαιρόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.