2.11.09

Μπάζα και σκουπίδια «πολιορκούν» την Κομοτηνή

Σε ανεξέλεγκτο σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί ο περιφερειακός δρόμος της Κομοτηνής προς Καρυδιά, τμήμα του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού προς την Βουλγαρία, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια με την ανοχή του Δήμου Κομοτηνής, αρκετοί συμπολίτες μας αλλά και συνεργεία του Δήμου (θα το ακούσετε στο βίντεο) πετούν ανεξέλεγκτα μπάζα και σκουπίδια.

Οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως η εικόνα αυτή δεν τιμά κανέναν ενώ επισημαίνουν και τον κίνδυνο να πλημμυρίσει το χωριό με μία δυνατή βροχή. Βέβαια όλα τα παραπάνω καθιστούν τον Δήμο Κομοτηνής και τον δήμαρχο Δημήτρη Κοτσάκη, τους συνένοχους, στην προκειμένη περίπτωση, της καταστροφής του περιβάλλοντος και της άσχημης εικόνας της πόλης μας, χωρίς καμιά δικαιολογία.
Διαβάστε τι γράψαμε πριν 14 μήνες στο blog:

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2/11/09 19:53

    Η κυβερνηση των απατεωνων λαικιστων κοροιδεψε το λαο.
    τερμα οι αποσυρσεις
    τερμα τα φτημα τελη κυκλοφοριας.
    οχι εφετος επιδομα θερμανσης
    ναι σε φορους
    ναι σε αφαιμαξη των ιδιοκτητων ακινητων.

    ο θιασος που μας κυβερνα ελεγε οτι θα δωσει αυξησεις , ναι στην αναπτυξη, υπαρχουν λεφτα, οχι σε φορους.

    ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.
    Ο ΨΕΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ. Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ. ΓΙΑ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.