2.11.09

Οι γλείφτες και οι ρουφιάνοι επιβιώνουν σ’ αυτόν τον κόσμο!

Σήμερα στο πρωινό του MEGA και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργου Οικονομέα, έκανε την εμφάνιση του ο κρατικοδίαιτος Μανώλης Κοττάκης, ο οποίος εκθείαζε το έργο του Παπανδρέου, σε ότι αφορά τους Γενικούς Γραμματείς, ενώ παράλληλα υπερασπιζόταν με σθένος τον νέο Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης Γιώργο Δημήτραινα! Μάλιστα το γλείψιμο του υβριστή του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ, δεν είχε τελειωμό καθώς στο «παραλήρημα» του θυμήθηκε τις αρχές της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ το 1981, χαρακτηρίζοντας το πολύ καλό!
Οι ρουφιάνοι και οι γλείφτες θέλουν από κάπου να πιαστούν και ρίχνουν άγκυρες στο ΠΑΣΟΚ!
Το ίδιο έκανε και ο επικοινωνιολόγος του δημάρχου Κομοτηνής, Άγγελος Λάσκαρης, ο οποίος αν και είναι μέλος του Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» και η ΜΚΟ του επί κυβερνήσεων ΝΔ ήταν από τις καλύτερες χρηματοδοτούμενες χωρίς να παράγει κάτι το ουσιαστικό, παρά ταύτα το Σάββατο το μεσημέρι στο κρατικό ραδιόφωνο της ΕΡΑ (πρόγραμμα Αθηνών) μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα κυβέρνηση. Βέβαια δήλωσε και «στρατηγικός επικοινωνιολόγος» και σχολίασε και τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό της ΝΔ!!!
Α ρε που κατάντησε ο κόσμος!
Διαβάστε σχετικά με τον Μανώλη Κοττάκη και τον Άγγελο Λάσκαρη:

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/11/09 11:04

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ?
    ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΟΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΕΛΥΝΕ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟΥΣ.
    ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΕΡΥΣΙ Η ΝΔ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. ΦΕΤΟΣ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕ?

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΤΖΕΦΡΥ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ. ΜΟΝΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΡΕΜΒΑΣΙΣΜΟ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΛΟΥΜ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ. ΘΙΑΣΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΛΑΙΚΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/11/09 11:19

    Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΛΟΓΩ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ


    Όπως αποκάλυπτε χθες το ΘΕΜΑ, στην ιστοσελίδα του πρωθυπουργού, www.papandreou.gr, προτείνεται η ανάγνωση του βιβλίου, Το βάσανο της Ιστορίας.

    Στο βιβλίο αυτό διαστρεβλώνεται επικίνδυνα η Ελληνική Ιστορία από την αρχαιότητα έως σήμερα, ενώ παράλληλα δίνεται θεωρητικό άλλοθι για την κλιμάκωση της αλυτρωτικής πολιτικής των γειτόνων μας σε βάρος της χώρας μας.

    Ο κ. Παπανδρέου από τις 15 09 2008 και στην υποενότητα της ιστοσελίδας του με τίτλο Θεωρήματα Βιβλίου προτείνει το βιβλίο
    πρόκληση σχετικά με τον εθνικισμό στην Ελλάδα και την Τουρκία.
    Προτείνει ένα βιβλίο, το οποίο, μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζει εθνικιστικό κίνημα την Επανάσταση του 1821 με την εφαρμογή στρατηγικών εξαναγκασμού, προσηλυτισμού, εκδίωξης και εξόντωσης εις βάρος των... Τούρκων, αμφισβητεί ευθέως την ελληνικότητα της Μακεδονίας και μιλά για τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα .
    Στη σελίδα 14 του βιβλίου επίσης αναφέρει ότι :Η απόσχιση της Ελλάδας από την Οθωμανική Αυτοκρατορία αντιστοιχούσε σε έναν ακρωτηριασμό,ενώ λίγο πιο κάτω στην σελίδα στη σελίδα 42 οι συγγραφείς αναφέρουν ότι : Οι δεσμοί μεταξύ των Οθωμανών Ελλήνων και της αυτοκρατορίας μπορούν να περιγραφούν όπως ...η σχέση μεταξύ μίας μητέρας και των παιδιών της,

    Στη σελίδα 75 επιχειρείται ο επαναπροσδιορισμός της έννοιας του παιδομαζώματος υπό το πρίσμα του.... κοινωνικού μηχανισμού!
    Με βάση την πρωθυπουργική πρόταση προς άπαντες τους Έλληνες, τα πραγματικά κίνητρα των επαναστατημένων προγόνων μας μάλλον δεν θα πρέπει να αναζητούνται πια στη σκλαβιά 400 ετών, αφού η Επανάσταση παρακινήθηκε από την οικονομική δυσαρέσκεια, από την αμφισβήτηση του φορολογικού συστήματος και των …τοπικών Οθωμανών αξιωματούχων σελ. 278.

    Όσον αφορά στους αγωνιστές του 1821 που θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας, στην πραγματικότητα, το αντικείμενο διακύβευσής τους δεν ήταν η προσδοκία εκείνων που είχαν εμπλακεί στον πόλεμο να διεκδικήσουν συμμετοχή στο αναδυόμενο έθνος, αλλά η επιθυμία τους να ηγηθούν του αγώνα και να ...αποκομίσουν από αυτόν τα περισσότερα δυνατά οφέλη. σελ. 83.

    Οι Έλληνες, όπως αναφέρεται στο βιβλίο, μέσω μιας ….διαστρεβλωμένης λογικής, κατά την οποία το όνομα Μακεδονία ήταν αποκλειστική ιδιοκτησία του ελληνικού έθνους σελ. 188 χρησιμοποίησαν μία σειρά μεθόδων για να επιτύχουν τους εθνικιστικούς τους στόχους.
    Ο πολιτικός λόγος, η αρχαιολογία και ο επιστημονικός εθνικισμός, μία εικονική βιομηχανία που αποτελούνταν από επιστημονικές και ημιεπιστημονικές εργασίες, εκδόσεις και εκδηλώσεις, επιστρατεύτηκαν για την υποστήριξη των ελληνικών ισχυρισμών σελ. 188

    Αυτό το βιβλίο προτείνεται επίσημα από τον Έλληνα Πρωθυπουργό!!!! Ούτε καν τα προσχήματα !!

    Όπως ήταν αναμενόμενο, η σκοπιανή προπαγάνδα δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και μέσω των καθοδηγούμενων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της γείτονος χώρας επιχαίρει προκλητικά.
    Η εφημερίδα Νόβα Μασεντόνι με τον τίτλο της στις 26 10 2009 Ο Γιώργος Παπανδρέου διαφημίζει βιβλίο για τους εκδιωχθέντες Μακεδόνες και η Ούτρινσκι Βέστνικ ακριβώς την επομένη με αναφορά στο ΠΑΣΟΚ, Στην Ελλάδα προβλήθηκε βιβλίο για τους φυγάδες Μακεδόνες , Το ΠΑΣΟΚ πλέον δεν αποφεύγει την αλήθεια, καταγράφουν τον αέρα ενθουσιασμού που επικρατεί στις τάξεις της σκοπιανής διπλωματίας.

    Ντρέπομαι ειλικρινά που ζω σ` αυτή την εποχή, όπου θα επαληθευθούν τα λόγια του κυνικού φιλόσοφου Αντισθένη: Οι πόλεις χάνονται, όταν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν πια τους ….κακούς από τους καλούς!

    Παραφράζοντας δε τον τίτλο του βιβλίου Το βάσανο της Ιστορίας θα ήθελα να απαντήσω τόσο στους συγγραφείς, όσο και στον κ. Γ. Παπανδρέου που …μας το συστήνει , ότι ... Το μεγαλύτερο βάσανο που μπορεί να υποστεί ένας λαός είναι η αφαίρεση της Ιστορίας του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το μεροκάματο έχασε τη ζωή του ο Μερκουρίδης, και δεν μιλάει κανένας, αυτή είναι η Κομοτηνή της εκμετάλλευσης από άνθρωπο σε άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/11/09 19:06

    καλα ρε σεις τι πινετε εδω μεσα?ντρέπομαι που είμαι θρακιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/11/09 20:03

    Άσε μας ρε "Θρακιώτη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.