13.8.08

Αυτοσχέδιοι σκουπιδότοποι πνίγουν την Κομοτηνή


Περιφερειακά της πόλης και σε απόσταση αναπνοής από τις κατοικημένες περιοχές του Κικιδίου, των Υφαντών και του Ηφαίστου, άρχισαν να δημιουργούνται τους τελευταίους τρεις μήνες αυτοσχέδιοι σκουπιδότοποι – μπαζότοποι από ασυνείδητους συνδημότες μας, με την ανοχή του Δήμου Κομοτηνής μιας και η φύλαξη των χώρων (είναι στην αρμοδιότητα της δημοτικής αρχής) είναι ελλιπέστατη, με αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη εναπόθεση των σκουπιδιών. Εκτός από το άθλιο θέαμα που βλέπετε στις φωτογραφίες, οι συγκεκριμένοι χώροι έχουν γίνει πολύ επικίνδυνοι, αφού αποτελούν εστίες μόλυνσης για όλους του κατοίκους της περιοχής και πιο πολύ για τα μικρά παιδιά τα οποία παίζουν και μέσα στον χώρο!!!

Όλα αυτά δεν συγκινούν κανέναν αρμόδιο φορέα, λίγους μήνες μετά τα κρούσματα Ηπατίτιδας Α’ σε σχολεία Κομοτηνής, τα οποία αντιμετωπίστηκαν … κατόπιν εορτής! Όλα τα παραπάνω καθιστούν τον Δήμο Κομοτηνής και τον δήμαρχο Δημήτρη Κοτσάκη, τους αρμόδιους στην προκειμένη περίπτωση, συνένοχους στην καταστροφή του περιβάλλοντος και της εικόνας της πόλης μας, χωρίς καμιά δικαιολογία.



Διαβάστε σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.