10.11.09

Πόσες μέρες χρειάζεσαι για να πάρεις ένα πιστοποιητικό στο Δήμο Κομοτηνής;

Είναι ένα καλό κουίζ! Πάντως σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληροφορίες, δημότης έσπευσε να προμηθευτεί πιστοποιητικό πλησιεστέρων συγγενών και τον ενημέρωσαν ότι θα το έχει από την ερχόμενη εβδομάδα. Τι κι αν ζήτησε να μιλήσει με τον δήμαρχο και τον διευθυντή του Δήμου Κομοτηνής, για να τους εξηγήσει την αναγκαιότητα του συγκεκριμένου πιστοποιητικού! Οι προαναφερόμενοι ... τον σύνδεσαν με Κάιρο.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/11/09 15:24

    ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/11/09 19:35

    Ένα πιστοποιητικό πλησιεστέρων συγγενών χρειάζεται όσο χρόνο θ αποφασίσει ο τρελός στον οποίο έχει ανατεθεί η έκδοσή του.
    Ο άνθρωπος βρίσκεται στα πρόθυρα της παράνοιας. Δε διστάζει να ορθώνει το ανάστημά του (τε-ρα-στι-ο!!!) απέναντι στους δημότες και να απειλεί ότι "θα πάρει όπλο". Φαίνεται οι περίφημοι επικοινωνιολόγοι του Δήμου τον θεωρούν ιδανικό για την εξυπηρέτηση του κοινού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/11/09 19:36

    Ένας Παπανδρέου υπέρ μίας Μητσοτάκη !

    Δεν είναι και πολύ δύσκολο να διακρίνει κανείς πόσο τρέμουν τον Αντώνη Σαμαρά τα Γιωργοκάναλα και οι μηχανισμοί προπαγάνδας του πασόκ.

    Είναι απίστευτο και όμως αληθινό.

    Ένας Παπανδρέου έχει βάλει λυτούς και δεμένους να σώσουν μία Μητσοτάκη!

    Είδατε που όλα είναι πιθανά σε αυτή τη ρημάδα την κοινωνία;

    Συνεχείς αναρτήσεις στα prasina blogs με διακριτικό below the line υπέρ της Ντόρας, επιτηδευμένα σχόλια παντού, μαιμού γκάλοπ που υπονοούν ρεύμα νίκης, συνεχής προβολή των δηλώσεών της επί παντός επιστητού και ένα σωρό άλλες κατινιές.

    Πχ. Κάθε "στρατόπεδο" έχει τους σοβαρούς στρατιώτες και τους γραφικούς στρατιώτες. Τα Γιωργοκάναλα δείχνουν συνεχώς τους γραφικούς του Σαμαρά και τους σοβαρούς της αυτοκράτειρας. Καλό έ;

    Ξέρουν βλέπεις πολύ καλό marketing, ξέρουν εξαιρετικό marketing.

    Ξέρουν ότι εάν ΕΜΕΙΣ πέσουμε στην παγίδα να εκλέξουμε τη Ντόρα και την παρέα της που υπέσκαψαν τον Καραμανλή, μετά το να ρίξουν τη Νέα Δημοκρατία στο 20% θα είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.