12.11.09

Συνέντευξη Γιώργου Πεταλωτή στο ραδιόφωνο του ΑΘΗΝΑ 984

Ακούστε την συνέντευξη που παραχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής στο ραδιόφωνο του ΑΘΗΝΑ 984. Ο βουλευτής Ροδόπης μιλάει για τις διαρροές στον τύπο, για την οικονομία, τον προϋπολογισμό και άλλα.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/11/09 15:38

    τιποτα παει και τελειωσε, για ολα φταιει η χουντα οχι αυτη του μεταξα (γιατι και αυτη χουντα ηταν) η αλλη, η χουντα των συνταγματαρχων, που παρεδωσε το κρατος υπερχρεωμενο, που εκλεψε τα λεφτα της χωρας, που δεν χαρισε τα δανεια, που δεν εδωσε ατοκα δανεια στους αγροτες, που δεν χαρισε λεφτα να φτιαξουν ολοι οι ελληνες το δικο τους σπιτι, που τριπλασιασε το εξωτερικο χρεος, που δεν εχτισε σχολεια, που δεν εκτισε νοσοκομεια, που δεν εδωσε αδειες οικοδομης, που δεν πηγε ρευμα στο τελευταιο χωριο, που δεν εβαλε βρυση στη πιο απομακρυσμενη κουζινα, που αφηνε τους εμπορους ναρκωτικων να μπαινοβγαινουν στις φυλακες, που ξεπουλησε τη μακεδονια, που εκανε τοσα σκανδαλα, βατοπεδι, ζιμενς, χρηματηστιριο, που ενω ο κοσμακης πειναει αυτοι (η χουντικοι) εως σημερα ζουνε στην απολυτη χλιδη, κυκλοφορουν με πανακριβα αυτοκινητα, πηγαινουν διακοπες στη μυκονο και στην αραχωβα, ζουνε στην εκαλη, τη στιγμη που ο λαος και οι....αγωνιστες του πολυτεχνειου (ολοι σχεδον οι δημοσιογραφοι οι ηθοποιοι και γενικοτερα οι θαμωνες του κολονακιου) ζουνε σε φτοχωγειτονιες και μονο με τα βασικα προς επιβιωση τους, ασφαλως και φταιει η χουντα που ειχε το κοσμο να ζει σε ανασφαλεια, γεμιζοντας το τοπο με αλλοδαπους ληστες κατακρεουργωντας την ελευθερια του ελληνα πολιτη, που οποιος του καπνιζε πηγενε και εκλεινε το κεντρο της πολης, βεβαιως και φταιει η χουντα γιατι η ανεργια ηταν σε τεραστια επιπεδα, το εμποριο δεινοπαθουσε, τα μαγαζια, η αγορα ασφυκτιουσε, φταιει που εδινε ολα τα δημοσια εργα στους δικους της που ξεπουλησε δρομους, λιμανια, αεροδρομια, ναι φταει γιατι αφηνε τον ελληνα να πηγαινει να αγοραζει ενα πορτοκαλι με....κουπονι τη στιγμη που ολοι οι γειτονες λαοι ευδοκιμουσαν, οπως οι βουλγαροι, οι ρουμανοι, οι γιουγκοσλαβοι, οι αλβανοι οι τουρκοι...ασφαλως και φταιει η χουντα για ολα και τρεχουν οι σημερινες.... δημοκρατικες κυβερνησεις των δυο αυτων κομματων να σωσουν οτι μπορουν, αλλα ειναι δυσκολο να τα καταφερουν διοτι η χουντα αφησε τεραστια χρεη απο κομπινες απο επιδοτησεις που εφαγε, απο τα λεφτα που εστελνε η ευρωπαικη ενωση και απο την κατασπαταληση του δημοσιου πλουτου, φταιει η χουντα που εκανε απιστευτη επιδειξη πλουτισμου επι εφτα συναπτα ετη και τα χιλιαδες σκανδαλα που εκανε στην εφταετια και οι σεμνοι και ταπεινοι μαζι με τους....σοσιαληστες δεν μπορουν να συμαζεψουν το κρατος... για αυτο και δεν μπηκαν ποτε φυλακη ισοβεια (οι χουντικοι) εν αντιθεσει με τους σημερινους πολιτικους που μολις αντιληφθει η κυβερνηση οτι κλεβουν τους στελνει αμεσως στη δικαιωσυνη και αυτη αμεσως στη φυλακη....ισοβεια....αχ χουντα παλιοχουντα εσυ φταις για ολα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/11/09 15:43

    http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

    Μάγγες ειστε δημοκρατες. Κανενα σχολιο μου οσο πικρο η σκληρο δεν το αναρτησατε. μεγαλες οι διαφορες οι πολιτικες αλλα ως ελληνες καιν ανθρωποι δεν μας χωριζουν τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/11/09 10:13

    Το Πρώτο Θέμα (των Μπόμπολα και υπόδικου Θέμου) στο κυριακάτικο φύλλο του δημοσιεύει τα ραβασάκια που αντάλλασσαν ο Χριστοφοράκος και η νομική (προσωπάρχης) σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Σιούτη με τίτλο ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Η ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.

    Το ηθικό και νόμιμο που δεν ίσχυε και σωστά δεν ίσχυε για το Βουλγαράκη εδώ είναι κανόνας.

    Και Σταρ της τηλεόρασης η μαμά Μάργκαρετ. Ξερετε ειναι αυτη η αθεη που λεει σοκιν ανεκδοτα για την Παναγια μας. Ετοιμαζει εκπομπη στην Ελλαδα για διαιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.