19.10.09

Ο «αυθαίρετος» δήμαρχος Κομοτηνής


Μετά τις αυθαίρετες νέες κερκίδες στο δημοτικό γήπεδο Κομοτηνής, η δημοτική αρχή της πόλης, προχωράει σε ακόμα μια αυθαίρετη κατασκευή, η οποία έχει να κάνει με τα … «νέα» γραφεία του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου! Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου ή κάποιος εργολάβος, έχει κλείσει παράνομα το μπαλκόνι του θερινού θεάτρου με σκοπό να στεγάσει στο χώρο, όπως προαναφέραμε, τα νέα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Όλα αυτά βέβαια χωρίς την άδεια της πολεοδομίας, για μια ακόμη φορά, αποδεικνύοντας ότι ο δήμαρχος Δημήτρης Κοτσάκης σχεδιάζει με προχειρότητα την υλοποίηση του «οράματος» του για την πόλη…

3 σχόλια:

  1. Γενικά η κατάσταση που επικρατεί στο ανοιχτό θέατρο μπορεί να περιγραφεί λακωνικά "μπρος κούκλα και πίσω πανούκλα" θεωρώ απαράδεκτο να υπάρχει πίσω από το θέατρο τόση εγκατάλειψη και βρωμιά ενώ θα έπρεπε η περιοχή μπρός και πίσω να είναι όαση για όλους τους κομοτηναίους.εμείς επειδή μένουμε στην περιοχή καλέσαμε τους ιθύνοντες του δήμου την επομενη φορά που θα έρθουν στο θέατρο να μπουν από την πίσω πόρτα ώστε να διαπιστώσουν από μόνοι τους τη βρωμιά που βλέπουμε εμείς καθημερινά αλλά η πρόσκληση μας έπεσε στα αζήτητα. πολιτισμός δεν είναι να μοστράρεις τη φάτσα σου στις πρώτες σειρές του θεάτρου και να ανταλλάσσεις λουλούδια και φιλοφρονήσεις με τους καλλιτέχνες αλλά να εξασφαλίζεις ως αρμόδια αρχή πολιτισμένες συνθήκες διαβίωσης στους φορολογούμενους δημότες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/10/09 08:27

    Ο Πρωθυπουργός διάβασε έκπληκτος τις κυριακάτικες εφημερίδες, όπου διαπίστωσε τα πρώτα χτυπήματα σε βάρος της Τίνας Μπιρμπίλη και του Δημήτρη Δρούτσα, τους οποίους δεν αποδέχεται το βαθύ ΠΑΣΟΚ.


    Οργίσθηκε με τα μεγάλα συγκροτήματα των ΜΜΕ, που από αυτή την Κυριακή κιόλας ξεκίνησαν την προσπάθεια αποδόμησης υπουργών της Κυβέρνησής του, και μάλιστα στελεχών που αποτελούν προσωπικές επιλογές του, καθώς διετέλεσαν για πολλά χρόνια στενοί συνεργάτες του.

    Λες και δεν το ήξερε ή δεν το περίμενε!

    Εμείς το είχαμε γράψει από καιρό πριν και το επισημάναμε χθές σε σχετική μας ανάρτηση για τα κτυπήματα στην ...Τίνα Μπιρμπίλη! Διαβάστε εδώ!


    Κύριε Παπανδρέου αυτοί σε στήριξαν, δέχθηκες την βοήθεια τους, αυτοί διαμόρφωσαν την κοινή γνώμη εναντίον του Καραμανλή και της κυβέρνησης του και εσύ νόμισες ότι έκανες αντιπολίτευση, πίστεψες ότι κέρδισες!

    Πίστεψες ότι έφθασες στην κορυφή γιατί το άξιζες!

    Πίστεψες ότι έπρεπε να γίνεις Πρωθυπουργός!

    Εάν δεν τους κάνεις τα χατήρια σύντομα, μα πολύ σύντομα, θα αισθανθείς την ...αγάπη τους σε όλο της το μεγαλείο.

    Η τακτική τους είναι γνωστή !
    Πρώτα ξεκινούν περιφερειακά, στις προσωπικές σου επιλογές κ. Γιώργο Παπανδρέου και σιγά σιγά θα φθάσουν στον πυρήνα, στην καρδιά του συστήματος, που δεν είναι άλλος εκτός από εσένα προσωπικά!

    Τότε να δείτε πανηγύρια που έχουν να γίνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/10/09 19:12

    Τώρα θεσιθηρούν…
    Οι παλιοί παραγοντίσκοι του… βαθέως Πασόκ,
    ευελπιστούν… να πάρουν το κατιτί τους.

    Θεσιθηρούν ασυστόλως…
    Και οι «πούροι εκσυγχρονιστές» δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα σάλια τους, ψάχνοντας «κονέ», ικετεύοντας, κάποιοι, για τη συμμετοχή τους…στη νέα δημιουργία.

    Θεσιθηρούν …οι εμετικοί…..
    Οι εκατοντάδες γραφιάδες που πεντέμισι χρόνια είχαν καταπιεί τα μολύβια τους -όταν βεβαίως δεν τα χρησιμοποιούσαν για να γλείφουν το σύστημα Ρουσόπουλου, που τώρα κάνουν ότι δεν γνώριζαν καν.
    Κακόμοιροι μισθοφόροι…

    Ποιοι μένουν;

    Μα όπως πάντα, εκείνοι που έδωσαν αγώνες εμπροσθοφυλακής χωρίς να περιμένουν λάφυρα!

    Ερώτημα ουσίας: Τι θα κάνει με όλους αυτούς τους χαμερπείς τύπους ο Γιώργος Παπανδρέου και οι συν αυτώ -που τους έχουν πλησιάσει;
    Απάντηση: Η ζωή θα δείξει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.