30.10.09

Τίποτα ουσιαστικό και εποικοδομητικό από την δημοτική αρχή της Κομοτηνής


Για μια ακόμη φορά, κατά την συζήτηση του δημοτικού ελέγχου, η Νέα Πορεία επιβεβαιώνεται. Η δημοτική αρχή μίζερη, επανέλαβε τα όσα έκανε κατά καιρούς. Τίποτα το ουσιαστικό, τίποτα εποικοδομητικό στις όποιες παρατηρήσεις και καταγγελίες κατατέθηκαν. Βέβαια ο λόγος της αντιπολίτευσης δεν θέλουμε να είναι καταγγελτικός, αλλά με τα όσα συμβαίνουν, παρατηρούμε και μας καταγγέλουν οι συμπολίτες μας, εμείς θα κάνουμε ακόμη πιο πολύ ισχυρή αντιπολίτευση. Ξεκινώντας μάλιστα ενόψει της συζήτησης του τεχνικού προγράμματος, του προϋπολογισμού του 2010 και του απολογισμού του 2009.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/10/09 14:09

    Τσιμπήσαμε το θεματάκι από το Πρώτο Θέμα που έχει τους δικούς του λόγους που το βγάζει, (θα τους βρούμε μπροστά μας) αλλά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το original της υπόθεσης.

    Λέει το Πρώτο Θέμα :

    ΜΕ «ΓΑΛΑΖΙΑ» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ διορίστηκε στο Δημόσιο η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κυρία Τίνα Μπιρμπίλη, αν και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, στην οποία συμμετέχει σε νευραλγικό πόστο, προχωρά στην άμεση κατάργησή της με την ταυτόχρονη ενίσχυση του ΑΣΕΠ, αποκαθιστώντας με αυτό τον τρόπο την αξιοκρατία στους διορισμούς στον δημόσιο τομέα.

    Ξεκινώντας το 2002 από μετακλητή υπάλληλος στο πολιτικό γραφείο του τότε υπουργού Εξωτερικών και σημερινού πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου, κατάφερε να περάσει με απόλυτη επιτυχία την περιβόητη «γαλάζια» συνέντευξη, που σφράγισε την ποιότητα διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, και διορίστηκε το 2005 σε θέση εμπειρογνώμονα Β’ στο ίδιο υπουργείο!

    Η κυρία Μπιρμπίλη παίρνει μέρος με επιτυχία στη «γαλάζια» συνέντευξη, φτάνοντας στην 11η Απριλίου 2005 όταν στο τρίτο τεύχος με αριθμό 91 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως το όνομά της φιγουράρει, με υπογραφή του κ. Μολυβιάτη, στη λίστα διορισμού για τη θέση εμπειρογνωμόνων Β’.

    Το Πρώτο Θέμα εστιάζει στη γαλάζια συνέντευξη γιατί έτσι το συμφέρει.

    Εμείς θα εστιάσουμε στο ότι ήταν μετακλητή υπάλληλος του Geoffrey το 2002 !

    Και μάλιστα όπως λέει και το ρεπορτάζ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ με άγνωστα λοιπά στοιχεία.

    Άγνωστο δηλαδή με ποια διαδικασία !

    ΑΣΕΠ ;
    Διαγωνισμός ;
    Μόρια ;
    Τοποθέτηση ;
    Εμφύτευση ;

    Για να μη λέμε και μαλακίες η Μπιρμπίλη σήμερα είναι Υπουργός.

    Ο Geoffrey δηλαδή ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ την υπάλληλο του !


    Και μετά τολμάνε μερικοί μερικοί να μιλάνε για βαθύ κομματικό κράτος της ΝΔ την περίοδο 2004-2009.

    Τολμάνε μερικοί μερικοί να μιλάνε για γαλάζιες συνεντεύξεις και γαλάζια παιδιά.

    Τολμάνε μερικοί μερικοί να μιλάνε για τα stage που νέοι άνθρωποι πήραν 500 ευρώ ανασφάλιστοι και αθωράκιστοι απέναντι στην πράσινη λαίλαπα που ήρθε
    και τελικά δεν θα πάρουν ούτε μόρια.

    Ρε ούστ !

    Τέτοιες μαλακίες έκανε η Ν.Δ. και δε φταίνε ούτε οι ιδεολογίες, ούτε το άγχος για να εκφραστεί η βάση.

    Η θλάση στον εγκέφαλο φταίει,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/10/09 14:19

    ρε...δημοκρατες αναρτηστε την αιμοσταγη κοκκινη φασιστικη προκυρηξη των κουκουλοφορων δολοφονων. τσουζει επειδη εχει πλερια δημοκρατικα στοιχεια σφαγων που σας αποσυντονιζουν ως ομοσταυλους σοσιαληστες.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/10/09 14:50

    Είμαστε άχρηστοι ανίκανοι ζούμε εκτός παραγματικότητας εμεις οι νεοδημοκτατες, απο τον πρωην πρωθυπουργό εως τον Στυλιανιδη τον Κοτσακη και τον Μιχελη, που δεν εκμεταλλευθήκαμε τα προσοντα της Τίνας Μπρμπίλη.
    Δεν πιστευω οτι η Μπιρμπιλη πέρασε τις εξετασεις με δεξιο μέσον, όπως υπονοεις με το βλακωδες σχολιο σου, βλακωδες υποκειμενο ε βλακωδες υποκειμενο. Ο Μολυβιατης δεν υπογραφει οτι του υποβαλουν οι γραφεικρατες, απροσάρμοστε ε απροσαρμοστε σχολιαστη της πλακας σχολιαστη της πλακας. Λιγο σεβασμο τουλαχιστο στα αξιολογα στελεχη της ΝΔ όπως ο Μολυβιατης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/10/09 15:14

    Δημαρχε,μηπως δεν καταλαβες ο,τι ηταν ορκωμοσια της Ελληνικης Αστυνομιας,και οχι της Ε.Σ.Α.Εστειλες τον λυκο μεσα στα προβατα.θα σε παρακαλεσω μονο εκει που εχει μιζα θα τον οριζεις αντιπροσωπο σου.Εχει αναγκες,τωρα που θα φυγει απο την διοικηση του Πανθρακικου Σταδιου...Ε ρε γλεντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.